2777
2789
عنوان

میترا الف میشه بیای یا کسایی که توی تاپیکش بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست
سارا جان تو مطلبت نوشته شیوا الهه شیطانه؟!!!!
عزیزم یه کتاب ایین بودا رو مطالعه کن تا ببینی شیوا کیه!
تو رو خدا بی مطالعه یه مطلبی رو عمومی نکنین
یه نفر نااگاه میاد میخونه باورش میشه اخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا هر چی حسن و خوبیه در انحصار اسلام هست دینها و مکاتب دیگه تحریف شده دستخوش تفکرات صهیونیسم و شیطانی و سحر و جادوست .ممنون از روشنگریتون خانم سارا یادم باشه در اولین فرصت تمام فایل های صوتی و سی دی های مربوط به یوگا رو منهدم کنم
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
یوگا به صورتی که در جهان غرب یا در ایران انجام میشه صرفا تمرینهای ورزشی و تنفسی و نهایتا تمرینات معنوی مثل حضور در لحظه حال و احساس تمامیت و آرامش روحی و اینطور چیزهاست. اصلا جنبه مذهبی یا ضد مذهبی یا عقیدتی نداره. اصل یوگا شاخه ای از آیینهای هندیه که یه شیوه زندگی محسوب میشه و داستان دیگریه البته اون هم ارتباطی با شیطان و این داستانها نداره.
دوستان عزیز مشتاق دانستن به این تاپیک مراجعه کنید و از صفحه ده مباحث رو بخونید اگر نقد منطقی یا صحبتی هست خواهشا بدون فحاشی و پررخاشگری یا بنویسید یا ایمیل کنید مسلما مطالب تصحیح یا غلط گیری میشه
ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.