2777
2789
عنوان

کسب از دعای دیدن مطلوب در خواب چیزی شنیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16835 بازدید | 301 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم از امشب میخونم

موفق باشی عزیزم.انشاءالله زودتر صاحب فرزند سالمی بشید..خبرشو بهم بده منتظرم.سوالیم بود ازم بپرس.نیتت قط درست باشه روشم درست انجام بدی.سوالی بود حالااینجا یاخصوصی ازم بپرس.منتظرخبر شادهستم

خدایااااا شکرت...
عزیزم من الان هم پریود هستم و هم ناخونام کاشته باید فردا برم پیش صاحاب کارم نمیشه دعارو همینجوری بخو ...

نه عزیزم....باید هم پاک باشی هم بدون ناخن....یه نفر مادری کسی نمازمیخونه بگو برات انجام بده...من خودم یه مدت ترک نمازکردم.بعد اون اکثراخوابام یادم میره

خدایااااا شکرت...

@مهربانو133    

عزیزم انشاءالله شفا بپیره بچت.میدونم چقد سخته...برادرمنم دوسال پیش اتفاقی فهمیدن گلبول های سفیدش خیلی بالاست..خدا رحم کردزنده موند..خوب شد.الان باز یکم رفته بالا براش دعاکن...این روشم توصفحه اول ازش کمک بگیر.انشاءالله بیای بگی حالش خوب خوب شده.بجای شیمی درمانی یه قرصی بود اونو خریدن گرون بود اما خب بهتر شیمی درمانی.اون خوبش کرد.اما خب خودشم قطعا ملاحظه نمیکنه الان باز یکم رفته بالا.خواستی بگو ااسمشو برات بپرسم...

خدایااااا شکرت...

@شایدیکروز    

عزیزم تاپیکت رو قفل کردی

90 کیلو وزنت خب برو باش

اه.سخته کم کردن اما ممکن هست

قدت خوبه.خیلیا ارزوشو دارن..یه ویژگی مثبت

دندونات برو کامپوزیت کن.الان اکثرا انجام دادن..اگه هزینش زیاده بعضی موسسسه ها قسطی انجام میدن.یه رنگ طبیهی خوب بزن که اززردی یکم دربیاد

اگه پول داری خب بینیتو عمل کن.حالا من ندیدماااا.شاید اینطورنباشه.به گفته خودت میگم

ابروهاتو خب بردار خوشگل بشن یا لیفت کن خوشگل بشن.خال های ریزی خب دربیار.هزینه انچناننی هم نداره

برای شخصیتتت باید کتاب بخونی یا مشاوره بری.تواینترنت اینستا پرمطالب مفید بخونی...پیشنهاد میدم فحش به خدارو ول کنی.وبجاش بیا تشکر وشکرگزاری رو پیش ببر.حداقل حال خودت خوب میسه.ازمنفی بودن درمیای

وپیشنهاد اخرم ازاین روش استفاده کن..برای سوالاتتت ببین چی میبینه عزیزم...منتظرخبرای خوب هستم

خدایااااا شکرت...