2777
2789
عنوان

پوسته پوسته شدن سر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 52747 بازدید | 86 پست
من ۱۰ بار زدم اینو خوب نشد مشکل اسی دارم منم

یک جا بشین پوستو ماساژ بده چشات بسته باشه کل سرتو هیچ جایی جانمونه بعد دوباره آبکشی دوباره همین کار  بعداز آبکشی شامپو بدون سرکه نزنی که همش میشه شوره سر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موی چرب شوره داره موی خشک پوسته پوسته میشه و با هم فرق دارن . شما باید شامپوی مخصوص موی خشک استفاده کنی و روغن تراپی انجام بدی.اگر موهاتون خشکه و شامپوی موی چرب استفاده کنی موهات خشک تر و پوسته ها بیشتر میشه . 

بهترین معلم تو آخرین اشتباه توست
صدف ی نوع  بیماری پوستیه ،پسر من داره البته تشخیص پزشک بوده ،کف سرش پوسته پوسته میشه بعد شوره م ...

شوره مثل نمکه من ۱۰ یا ۱۲ سال پیش داشتم گل تار زدم خوب شد

این فقط پوسته سره دکترم رفتم عنتر خانوم نگفت معاینه کنه اصلا موهامو ندید همینجوری شامپو نوشت کم شده اما کامل خوب نشده

دکترا چرا انقد به آدم بی توجهی میکنن😒

به خودشون زحمت نمیدن معاینه کنن

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
منم مثل تو فک میکردم ولی دلم رو زدم به دریا دوبار شستم واقعا از بین رفت حالا تو باور نکن ولی واسه من ...

من نگفتم باور نكردم حتما ج گرفتي ديگه 

من منظورم اين بود از چه روش عجيبي درمان شدي

یک جا بشین پوستو ماساژ بده چشات بسته باشه کل سرتو هیچ جایی جانمونه بعد دوباره آبکشی دوباره همین کار& ...

من میریختم داخل اسپری به همه جای سرم اسپری میکردم قبل حموم

واسه من همع جا نیست فقط جلو موهامه

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم