2777
2789
عنوان

شوهرتون هیزبازی درمیاورد اشتی میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 69 پست

از شوهرت فاصله بگیری اصلن درست نیست

انفد براش بزار ک اگه یه زن دیگ جلوش لختم بود نگاش نکنه

وقتی بهت گفته به زناشونم نگاه کن حتمن ازت سیر نیست

یکم یاد بگیر لوندو دلبر باشی

اینجوری همه مشکلاتت حل میشه

اولین صلاح یک زن زنانگیشه باید بلد باشی ازش چحوری استفاده کنی به نفع خودت اینجوری فقط زندگیتو تلخ میکنیو بچتو افسرده گلم

🕸🕷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرستار دخترت؟ بچت مال اونه؟

بعدم اصلا این نوع قهر درست نیس چون ی روز نازتو میوشه دورزه سه روز ی هفته دوهفته بالخره مرده و تمام خودشو میگیره و محلت نمیده و بیشتر غرق میشه تو اینکار 

بهتره اصلا باهاش حرف نزنی تا بیاد قشنگ صخبت کنه اینکه هی ناسزا بگی خستش میکنه بحثونم حل نمیشه

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

عزیزم به نظرم راجب این موضوع با مشاوره کسی که علمشو داره حرف بزنه درسته کار ایشون خوب نیست ولی فوش دادن شما و گفتن چلاق نیستی و حرفای دیگه ام خوب نیست البته میدونم آدم عصبانی میشه میکه منم داغ میکردم میکفتم ولی به نظر کار درستی نیست و در شخصیت شما نیست بازم میگم من علم خواستی ندارم راهنمای کنم شایدم اشتباه میگم ان شالله کسی که علمشو داره بتونه بهترین راهنمای رو کنه خواهر قشنگم

از شوهرت فاصله بگیری اصلن درست نیست انفد براش بزار ک اگه یه زن دیگ جلوش لختم بود نگاش نکنه وقتی به ...

ای بابا اینا همش حرفه تو خونه با بهترین لباس خواب باز و کفش پاشنه بلند و ارایش و عطر میگردم نگامم نمیکنه ولی خدا نکنه ی زن ببینه

اسی ببین 

شوهر من جوری زنا را از رو به رو تو خیابون نگاه میکنه حتی برمیگرده و از پشت سر هم نگاهشون میکنه میتونم برات قسم بخورم

جرات ندارم باهش برم بیرون 3 هفته یه بار باهاش میرم بیرون 

اون هفته رفته بودیم رستوران جوری یه خانم را نگاه می‌کرد که خانم پاشد پشتشا کرد به همسرم باز این ول کن نبود 

فقط بلده تو خیابون خیره بشه به زنا 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
تو چکارمیکنی

به بخوبی به دعوا همه جوری بهش گفتم اینقدر زل نزن آنا دست بر ا. نیست 

عادتی که 35 ساله داره.

من نمیتونم این عادت چندین ساله رو از سرش بندازم چ

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت