2777
2789
عنوان

رشد کم شیرخوار 7ماهه!!!!

314 بازدید | 5 پست
سلام مامانا. دخترم 15 اسفند 7 ماهش تموم میشه. وزنش 6300 قدش 62 .. خیلی نگرانم. کسی هست که بچش رشدش زیاد نبوده باشه. همش فکر میکنم دختر من فقط اینطوری ریزه!!!!!
مانیای عزیزمون 15 مرداد به دنیا اومد ..خدایا به سلامت دارش:)
دخترمنم خیلی کم وزن بود زشد قدیش خوب بود ولی وزنش نه تو یکسالگی 8500 بود و خیلی ریزه
تسلیم نخواهم شد! زندگی می کنم...برای رویاهایی که منتظرندبه دست من واقعی شوند...من فرصتی برای بودن دارم پس ساکت نمی نشینم...می گذارم همه بدانندکه من با همه توانایی ها وکاستی هاشاهکارزندگی خودهستم.کافی ست لحظات گذشته رارهاکنم وبرای ثانیه های آینده زندگی کنم...چون رویاهایم آنجاست ومن فقط یکبارفرصت زندگی کردن رادارم.
ببرش دکتر عزیزم!شاید دندون در میاره که وزنش کمه!پسر من 12اسفند 6ماهش تموم میشه 8800هستش
حلقه ی ازدواج باید در فکر انسان باشد.....نه در انگشت دست چپش. خدایا شکرت که یه نی نی کوچولوی ناز بهمون دادی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلی چکاپ براش نوشت دکترش همشم انجام دادیم عفونت اداری داشت و فقر آهن. که چند شب بستری شد و قطره آهنم میخوره الان. اما بازم هیچ تغییری نکرده
مانیای عزیزمون 15 مرداد به دنیا اومد ..خدایا به سلامت دارش:)