2777
2789
عنوان

آیا همسر شما بدبین و تعصبی است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10939 بازدید | 85 پست
من دوستی داشتم که تو دوران عقد با شوهرش تو تاکسی مینشست بهش میگفت تو کاری کن که مردها از تو اتوبوسی که از کنارمون رد میشه نگات نکنند. تو عقد حامله شد. بچش به دنیا اومد و طلاق گرفت.
یک صبحدم ز گلستان گذشته ای
شبنم هنوز بر رخ گل آب میزند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان ترانه زدم که نتیجه بگیرم
مگه اونایی که توی سایت میان تایپیک خاله زنکی میزنن دنبال نتیجه هستن
در صورتیکه این موضوع یکی از مهمترین موضوعات جامعه ماست
می تونید به مطب مشاورها یه سری بزنید تا متوجه منظورم بشید
نمیدونم چرا بعضیا همش دوست دارن تایپیک جاری و مادر شوهر و این چیزا ببینن
خوبه یه تایپیک بزنم که چطوری میشه لج مادر شوهر رو در آورد؟
عجب مردمی هستیم به خدا
آقا مهران احتمالا اون آقایی که راجع بهش صحبت میکنید یه خیانتی تو خانوادش دیده و یا زنش یه کاری کرده که حساس شده. مثلا شوهر منم اوایل ازدواج چون اخلاقم رو به طور کامل نمیدونست بعضی وقتا بهم میگفت چرا اینقدر میری خونه دوستت. ولی وقتی کاملا منو شناخت حتی اجازه داد خونه دوستم هم شب بخوابم و الان هر جا که برم و شب هم بخوام اونجا بمونم فقط تماس میگیرم و میگم شب نمیام و فلان جام. در صورتیکه اوایل اینطوری نبود.
به مرور زمان و با شناخت طرفین از همدیگه درست میشه
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد...
"اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
2810