2777
2789
وزیر محترم بهداشت فقط یک سوال آیا می توانید جواب دل شکسته این قشر از جامعه را بدهید ؟ خیلی از زوجهای نابارور به دلیل مخارج سنگین مراحل درمان ناباروری " قید چشیدن طعم شیرین داشتن فرزند را زده اند طعم شیرینی که برای امثال شما عادیست . و برخی از این زوجها در حال متارکه اند و زندگیشان در حال فرو پاشیست . آیا این رواست بدلیل اینکه نمی خواهیم کسی بداند ما توانایی بچه دار شدن بصورت طبیعی را نداریم شما هم ما را در این مسیر تنها بگذاریذ ؟ با شما حرفهای زیادی داریم درد دلهای زیادی هم دیدار را به قیامت نگذارید چون شما مسئولید کمپین حمایت از زوجهای نابارور بدلیل مخارج گزاف درمان t e l e g r a m .me/HazinehayeNabarvari
بزرگترین اقیانوس آرام است خداوندا آرامم کن تا بزرگ باشم
سلام یه چیزی بگم ناراحت نشین حالا اصلا جایزش چی هست من برای سر گرمی عکس دخترم و گذاشتم نه واسه جایزه همین چند روز پیش گذاشتم اصلان کاری نداریم به جایزه و .... ایرانی ها اقدهای هستن و تا یه بچه میبینن از بچه خودشون بهتر میخوان از حسادت بترکن واسه همین لایک نمیکنن پس اگر بچتون خوشگله عکسشو نزارین چون میرن به زشت ترین ها ری میدن که نکنه بچه شما برنده بشه
https://t.me/sarabanoo991

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم تهرانی تابلوهامون چی شد؟؟ چقددیرشد
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
سلام دوستان من که چند بار ایمیل کردم عکسمو اما گفتن نرسیده تا بلاخره مثل اینکه تایید شد اما این سری خیلی خیلی طول کشید سری های قبل هر ماه مسابقه بود جایزه ها هر چی بود بچه ها راضی بودن و زود میرسید خدا کنه که مثل دوره های قبل بشه دوباره
سلام پیگیری کنید توروخدا
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
اتفاقا من امروز با نی نی یار 5 گفتم که میگیری کنن گفت که خیالتون راحت حرفاتونو به مدیریت ارجاع دادم دیگه نمیدوم این یعنی در چه مرحله ای هستن
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
سلام به همگی دختر نازم نفس؛ توی تل گرام دیلیت اکانت شدم شماره منو داری برام یه پی ام بدی ؟ پیدات کنم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام خانم تهرانی عزیز فکر نمیکنم کار سختی باشه بخواید این مسئله رو پیگیری کنید و به نتیجه برسونید تک تک این خانمهایی که برنده شدن و الان چشم انتظار جوایز هستن برای برنده شدن زحمت کشیدن و وقت و هزینه صرف کردن لطفا با مدیریت فرش میلاد یه مقدار جدی تر برخورد کنید ممنونم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم