2777
2789
سلام من تو تل گرام ازشون پرسیدم کی تابلوی دخترم ارسال میشه! گفت همه ی جوایز با هم آماده و ارسال میشه. درسته جوابش خیلی مبهم بود ولی من این نتیجه رو گرفتم که دوستانی که در آخرین لحظات عکس ارسال کردن باعث این تاخیر شدن. چون گفته با هم آماده و ارسال میشه یعنی احتمالا صبر کردن این اخری ها هم آماده بشه بعد ارسال کنن پس یکم دیگه باید صبر کنیم احتمالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیام دادم به خانوم تهرانی و نی نی یار 5 که بیان ممنون از نی نی یا ر 5 که گفت ارجاع میدم و کمک کرد. ممنون که خانوم تهرانی اومدید ولی لطفا پاسخ کاملتری بدید من که هنوز نمیدونم عکسی که فرستادم خوب بوده یا نه پرسیدم عکس دیگه بفرستم هنوز که پاسخی ندادن!!!!!!!!1
سلام بچه ها یکی از کامنت ها گفته بودید گویا تعداد بیشتری عکس برای اون اقا فرستادن و بعضیا این وسط سواستفاده کردن .. ایا حقیقت داره ؟؟؟
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
در این صورت راه حلش خیلی ساده است خانوم تهرانی باید برای تمام برنده ها با پیام خصوصی یک کد بفرسته مثلا 111 و ماهم اون کد رو برای شرکت تابلوفرش بفرستیم تا بتونن تشخیص بدن کیا این وسط سواستفاده کردن .. البته امیدوارم این فقط یه شایعه باشه . اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ... ممنون
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
کاربران عزیز از طرف فرش میلاد اعلام کردند حدود 20 تا فایل عکس براشون ارسال شده و چون تعداد برندگان فقط 10 نفر بوده مدیریت دستور بافت فرش را کنسل کردند. کاربران برنده لطفا از ابتدا فایل عکس مورد نظر را همراه با نام کاربری خود به این آدرس ارسال کنید تا مطابقت داده شود. اگر موردی نبود فایل شما به فرش میلاد ارسال می شود. تا دستور بافت تابلوها را صادر کنند با سپاس eslami.mn@gmail.com
خانوم تهرانی عزیز چرا لقمه رو دور سر می پیچونید اون کسانی که قصد تقلب داشتن الانم میتونن دوباره با نام کاربری ما عکس خودشون رو ارسال کنن .. چرا یک کد رمز رو به شکل پیام خصوصی نمی فرستید .. در این صورت همه برنده ها عکس خودشون رو به همراه کد رمز برای این شرکت میفرستن .. با توجه به این که عکس ها شخصی هستن و ما دفعه قبل برای یک نفر ارسال کردیم و الان دوباره ادرس دیگه دادید ... الان اگه یه نفر به اسم مثلا کاربر دختر نازم عکس بفرسته ایشونم بفرسته اونا از کجا میخوان بفهمن کدومشون مامان نفس هست .. اسم کاربری که تو پروفایل ما هست و همه می بینن ..
من الان با اون آقای مسئول تو تل گرام صحبت کردم گفتن که برای خودشون هم مشکل شده باید مسئولین نی نی سایت مشکلو حل کنن خب امیدوارم این سری 200 تا عکس فرستاده نشه اونا که گفتن اصلا برعهده ما نیست در اصل از زیر بار مسئولیت شونه خالی کردن خانم تهرانی تکلیف واقعا چیه حالا ؟؟؟