2777
2789
عنوان

اطلاعات میخام درباره عمل لیزری سنگ کلیه pcnl

| مشاهده متن کامل بحث + 16942 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم Pcnlانجام دادی؟ منم چند روز دیگه نوبت دارم چنتا سوال داشتم

سلام وقت بخیر میدونم یکسالی از این تاپیک گذشته

منم مبتلا به سنگ هستم شهرستانیم دکتر نامه داده برا عمل pcnl

میشه راهنمایی کنید

دبل جی هم براتون کار گذاشتن  قبلا Tul و دبل جی کردم الان هم میگن برو Pcnl

سلام بله ۳ تا پشت سر هم دابل جی گذاشتن ماهی یدونه 

بازم سنگ مونده بود یه دکتر طب اسلامی عرق داد دفع شدن منم خیالم اسوده شد بعد ۳ ماه دوباره دردام شرو شد رفتم سونو دوباره سنگ تولید کردم ۹ میل و ۸ میل  یه دکتر پیوند کلیه معرفی کردن رفتم پیششون گفتن سنگ کلیه هیچ نیازی ب سنگ شکنی و تی یو ال و پی سی ان ال و یا جراحی باز نداره فقط دارو میده این پروفسور سنگ ۶۸ میل رو با داروهاش اب کرده

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
دبل جی هم براتون کار گذاشتن  قبلا Tul و دبل جی کردم الان هم میگن برو Pcnl

کلیه من کج بود دکتر گفت بافت کلیه اسیب میبینه پی سی ان ال نکرد

کلیه من کج بود دکتر گفت بافت کلیه اسیب میبینه پی سی ان ال نکرد

والا من سنگم بالا 50 میل هست از کج و راستیش خبر ندارم هفته دیگه نوبت گرفتم تهران از شهرستان معرفی نامه عمل پی سی ان ال بهم دادن

پس خودت عمل نکردی پی سی...

والا من سنگم بالا 50 میل هست از کج و راستیش خبر ندارم هفته دیگه نوبت گرفتم تهران از شهرستان معرفی نا ...

من تبریزم اسم دکتر(پروفسور دکتر محمدرضا اردلان) آدرس تبریز بلوار نیایش جنب پل پیش قدم ساختمان سلامت طبقه ۷

نه من پی سی ان ال نکردم چون کلیه ام کج بود دکتر گفت امکان داره بافتش اسیب ببینه تی یو ال کردم 

والا من سنگم بالا 50 میل هست از کج و راستیش خبر ندارم هفته دیگه نوبت گرفتم تهران از شهرستان معرفی نا ...

منم خبر نداشتم سی تی اسکن مشخص کرد

ممنونم موفق باشید من که رفتم برا Pcnl

کی میرین؟ این دکتری ک میگم ویزیت انلاینم دارنا خواستین یه ویزیت شین داروهاشو بخورین بلکه خوب شدین پی سی ان ال هم عمل سختی نیستا راحته هم اتاقیام کرده بودن ولی دارو بهتره دیگه