باهاش بیرون رفتیم قرار سه چهار حلسه. خوشم نیومد. الان هی پی ام میده وو اینا. منم اصلا حوصلشو ندارم. نمیدونم چطوری بهش بگم که ناراحت نشه. تازه شکست عشقی خوردم فکرم پیش قبلیه. گفتم شاید اینو دوست داشتم اون فراموش شد. ولی نشد که نشد. چطوری بهش بگم؟ از دیروز ٢٠ تا پیام زده سین نکردم. خیلی زشت شذ
به مادرت بگو به خونوادش بگه پسندش نکردی یا هم بهانه ای بیارین که میخواد درس بخونه و این حرفا
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانم میگه خودت به پسره بگو. چون دیگه الان خودمون داریم پیش میبریم. باهاش بیرونم رفتم دیروز گفتم ب ...
بگو سلام اقای فلانی راستش من فکرامو کردم هنوز قصد ازدواج ندارم و فعلا میخوام رو درسم تمرکز کنم گفتم از الان دیگه تکلیفمونو مشخص کنم تا شما هم بیش از این منتظر من نمونید امیدوارم تو زندگیتون موفق باشین
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡