2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ماجرا برای منم اتفاق افتاده !!! یادمه ۶ یا ۷ سالم اینا بود ما یعنی من و خواهرم هراز گاهی میومدیم ...

چقد ادم یکه میخوره با این چیزا🥺🥺🥺🥺

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

دورت بگردم شاید حواسش نبوده یا اگرم بوده شاید الان خودش خیلی پشیمونه ولی عزیزم مراقب خودت باش دورو زمونه خیلی خرابه هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩

اینجور مواقع اصلا نباید ترسید چون از ترست سو استفاده میکنن

برعکس اگه داد و بیداد کنی و محکم جلوش وایسی به غلط کردن میفته باید آبروشونو برد

شما اشتباهی نکردی عزیزم پس از خودت متنفر نشو

امشب رو برو پیش مادربزرگت بخواب و یا در اتاقتو قفل کن  و کلید رو هم بذار رو قفل بمونه

شوکه شدنت طبیعیه یه لیوان آب بخور و چند تا نفس عمیق بکش

امیدوارم حالت زودتر خوب بشه

و از این به بعد این مردک عوضی پست فطرت بیشرف رو تحویل نگیر

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

یکی بود تو مدرسمون دبستان بودیم دختره مثل دیونه ها بود بیچاره خودش معلوم بود موهاشو با قیچی میزد نامرتبو داغون بود اون موقع میگفتن بابابزرگش بهش تجاوز می‌کنه 😭

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩
یا خوده خداااا... اخه چطور میگه میشه

ماهم تعجب کردیم میگفت شبا مامانش که میخوابه باباهه میاد پیش دخترش به دختره گفته به کسی حرفی بزنی مامانت طلاق میدم دیگه نمیدونم چکار کرد

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

دختر ترس داره میدونم ولی کاری کن ک دیگه از این شکرخوریا ب ذهنشم راه نده مردتیکه شغال دم ندار

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
چیکار کنم بعد این چه برخوردی بکنم خودش خیلی باحیاست واقعا تعجب کردم شایدم الان پشیمونه  فردا ب ...

میشه بگی چند سالته؟؟؟

وقتی چیزی نشده میخوای چی بگی

تازه میان خودتو دعوا میکنن که چرا این حرفارو میزنی

دقیقا بخاطر همین من هیچ وقت نتونستم بگم

چیکار کنم بعد این چه برخوردی بکنم خودش خیلی باحیاست واقعا تعجب کردم شایدم الان پشیمونه  فردا ب ...

مطمئنم همینطوره که میگی یا حواسش نبوده اگه ام بوده الان خیلی پشیمونه ولی مراقب خودت باش عزیزم

2810