2777
2789
عنوان

چطوربچه ام رو از پوشک بگیرم

2248 بازدید | 14 پست
پسر25ماهه دارم چند بار تلاش کردم از پوشک بگیرمش هر نیم ساعت برمش دستشویی ولی نشد بالاخره فرشم رو نجس کرد اصلا نمی فهمه چکار کنم کمکم کنید
پسرا دیرتر کنترل ادرار رو بدست میارن فقط باید تشویقش کنی و بانجس کردن فرشت دعوا نکنیش
خدایا آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم وآنگونه بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلی جون سلام ... عزیزم من دقیقا 15 فروردین شروع کردم و الان که یک ماه گذشته کاملا پسرم جیش و پی پی ش رو میگه بدون اینکه ذهنیتی راجب به بدون پوشک بودن داشته باشه ... نجس شدن فرش و زندگیتو باید فراموش کنی این موضوع باید در آرامش کامل و صبوری خودت همراه باشه ... 3 روز تمام من از خونه بیرون نیومدم اولین کاری که میکنی شورت آموزشی بگیر براش چند تا شورت معمولی و شلوار دم دستت باشه که لازمه شاید هر یک ربع که خودشو کثیف کرد عوضش کنی ... من هر 10 دقیقه یکبار میبردمش دستشویی همش تو خونه راه میرفتم میگفتم پسرم جیش پی پی تو لگن ... روز دوم اونم پشت من تکرار میکرد این جمله رو ...ناخودآگاه میشه ملکه ذهنش ولی زمان میبره سعی کن خیلی صبور باشی البته گاهی آدم عصبانی هم میشه ولی تلاش کن که داد نزنی سرش ... لگنشو بزار ی گوشه از اتاق خودش یا هرجایی که واسش راحتتره 3 روز اول این کار رو بکن بزار لگنش جلوی چشمش باشه و عادت کنه به دیدنش حتما بعد از جیش بشورش که به این هم عادت کنه ... فقط تکرار اینکه بهش یادآوری کنی جیشو و پی پی تو لگن یادت نره ... روز اول واقعا سخته روز دوم باز بهتره و اگه صبور باشی نتیجش رو میبینی ... پسر منم اصلا متوجه نمیشد شاید هزار بار خودشو خیس کرد پی پی کرد تو شورتش اینقدر گفتیم تا عادت کرد ... یه چیز دیگه الان فصل خوبیه واسه آب بازی وقتی یه کم باهاش سروکله زدی ببرش تو دستشویی بگو اگه جیشتو بگی میایم آب بازی و اجازه بده از این کار لذت ببره و اطمینان پیدا کنه کنه کارش جایزه داره در کنارش میتونی از خوراکی ای که منعش میکنی مثلا پفک یا چیپس یا شکلات یا هر چی که روش حساسیت داره برای جایزه استفاده کنی خیلی جواب میده چند تا کتاب تصویری از توالت رفتن بچه ها هم بگیر نشونش بده با اشتیاق براش بخون عروسکشو به طور نمادین بشون روی لگن که مثلا اونم جیش داره میکنه و از این چیزا ... بازم میگم آرامش تو خیلی مهمه ... اگر پدرش باهات همکاری کنه خیلی خوبه من شبها که همسرم میومد خونه تا آخر شب مسئول دستشویی پسرم بود از صبح تا شب هم با من بود واقعا پدرم دراومد واقعا نفس گیر بود ولی گذشت... شبها هم پوشکش کن بعد از سه روز هم اگر خواستی بری بیرون یا شورت آموزشی پاش کن یا پوشک ولی مدام بهش یادآوری کن که جیشتو بگو ... کم کم از 10 دقیقه یکبار میرسه به نیم ساعت و یک ساعت و بیشتر تا کنترل ادرارشو میفهمه نگران نباش خیلی زود یاد میگیره ... امیدوارم کمکت کرده باشه تجربه من ...

این بود انشای من!
2805
اصلا اصرار نکن چون نتیجه عکس میده و شب ادراری میگیره.هر وقت اماده بشه دیگه دوست نداره توی پوشکش جیش کنه
فقط یه لگن مخصوص بچه بخر که اگه دوست داشت روش بشینه البته اولش دوست نداره.اصلا عجله نکن هنوز زود هست که پوشکشو بگیری
من دخترم رو تا وقتی پوشک کردم که خودش ازم خواست دیگه پوشکش نکنم.دو سال و ده ماهش بود و به راحتی پوشک رو کنار گذاشت.دکترش هم همین راه رو بهم توصیه کرد منم به حرفش گوش دادم و الانم خیلی راضیم که به حرف دکترش گوش کردم.
ممنون آنی جون برای من هم این یک معضل شده ولی پسر من لج میکنه و هروقت میبرمش دستشویی و میگم اینجا جیش کن میگه بلد نیستم .نمیدونم واقعا بلد نیست یا با من لج میکنه
خدایا مرا آن ده که آن به
از لگن استفاده نکن از همون اول عادتش بده بره دستشویی خواهر زاده من هر حا میرفت لگنشو میخواست و هیچ جا جیش نمیکرد البته همه بچه ها اینطوری نمیشن اما شاید گل پسرت این طوری شد اونوقت اذبیت میشی خیلی
همسرم بهترینم دوستت دارم
پسر من 31 ماهشه ... به هر حال بچه ها با هم فرق دارن نوع فهمیدنشون و درکشون از مسائل با هم متفاوته یکی با اصرار یاد میگیره و یکی با حرف و سروکله زدن مادر و یکی هم تا خودش آمادگی نداشته باشه یاد نمیگیره ولی به نظرم یه قانون کلی تو همه بچه ها یکسانه اونم اینه که حرف زدن و تکرار همزمان با آرامش روشون خیلی جواب میده شاید انرژی زیادی بگیره و مادر خسته بشه ولی حتما جواب میده ...

سوفیا جون شاید جایزه دادن یه راه حل خوبی برای شما باشه اون لحظه که داره لج میکنه اگر بتونی با مهارت هواسشو به یه چیزی پرت کنی و همزمان کار خودتو بکنی خیلی خوبه البته بجه ها خیلی باهوشن ولی شما هم باید بلد باشی چیکار کنی که فراموش کنه لج کردنو ... مثلا وقتی پسر من داره لج میکنه روی یه چیزی یه هو وسط همون لج بازی با یه لحن آروم بهش میگم مانی اونروز رفتیم شهر بازی تو رفتی استخر توپ چیکار کردی توپارو پرت کردی سمتِ بچه ها ... بعدش چیکار کردی به بابا گفتی برات بستنی بخره از اون بستنی رنگی رنگیا ... جملاتمم اصلا ربطی به هم ندارنا ولی سعی میکنم کارایی رو یادش بندازم که بهشون علاقه داره و اون لحظه باور نمیکنی چشماش 4 تا میشه و گوشاش 6 تا که گوش کنه ببینه من در ادامه چی میخوام بگم یه هو هواسش از اون موضوعی که داشته روش لجبازی میکرده پرت میشه و منم همزمان همون کاری رو میکنم که خودم میدونم حالا تو هم امتحان کن شاید جواب بده باور کن حواس بچه ها رو خیلی راحت و بدون اعصاب خورد کنی و دعوا و جنجال میتونیم از لج و لجبازی و شیطنت پرت کنیم و آرومشون کنیم فقط کمی صبوری میخواد همین ...
من هم دخترم 20 ماهه بود دیگه نذاشت پوشکش کنم .لگنش جلو در اتاقش بود .هی ازش میپرسیدم که جیش داری یا نه .اگه خودش رو خیس کنه نباید عصبی بشین چون میفهمه . اگه دیدین داره خودش رو خیس میکنه به رو خودتون نیارین چون میترسه ادرارش رو نگه میداره.بزارین تموم بشه بعد بهش تذکر اروم بدین .پیش کس دیگه ازش سوال نکنین خجالت میکشه. من این موارد رو رعایت کردم .اصلا هم خودم نبردمش جیش بگیرم.عرض 3-4 روز کامل یاد گرفت . چون خودش هم دوست نداشت پوشک کنمش . اصلا سخت نیست فقط باهاش اروم و بدون دعوا صحبت کن .
2810