دوستان می خوام خلاصه ای از مشکلات ناشی از این بیماری شوهرمورههای درمانی که طی 4 سال ازدواجمون انجام دادم رو بنویسم
شب ادراری شوهرم
اول زندگیمون که متوجه این قضیه شدم باوجود اینکه شوهرم اصرار کرد بیماریش ارثیه وپدرش وپدربزرگش واجداش این بیماری رو داشتن.من قانع نشدم خودم ساکن آذربایجان وشهر زیبای تبریز هستم.شوهرم رو به بهترین پزشکهای شهر بردم که اورولوژیست وفوق تخصص بیماریهای کلیه بودن .یادم چند سال قبل حدود 300 هزار تومان پول آزمایشهای تخصصی وسونوگرافی دادیم همشون سالم بودن وچیزی تشخیص داده نشد .بعد پزشک متخصص شوهرم رو ارجاع داد به روانکاو یک جلسه کامل رفتیم نه بیشتر وراهکارهای لازم رو داد.چند هفته اون راهکارها رو اجرا کردیم.بعد از دوستان داروهای گیاهی رو پیشنهاد دادن نتیجه ندادشبها نذاشتم مایعات بخوره بازم نتیجه نداد می رفتیم نذر ونیاز کردم دیگه خسته شدم مهمونی شبها واسه دستشویی بیدارش میکردم ساعت کوک می کردم ولی تا غافل میشدم جاشو خیس میکرد از خجالت صاحب خانه چند بار اب شدم رفتم زمین. حتی بیدار کردن های شبانه هم اکثرا جواب نداد. نمی دونین که چقدر بی خوابی کشیدم ولی این مدت منم از لباس شستن وتشک شستن کمر درد گرفتم وزمین گیر شدم. شوهرم آخرش گبر گشت بهم گفت من که گفتم این بیماری ارثیه وژنتیکیه خوب نمیشم .بعد زدم به سیم آخروشوهرم رو قانع کردم که تا بهبودی کامل باید پوشک بشیی چون دیدم تنها راه فعلا همینه.گفتم خودت این کارو بکن گفت من از پوشک استفاده نمی کنم. منم گفتم دیگه خسته شدم اگه منو اذیت کنی از زندگیت میرم بیرون.ولی از ته دل نگفتم چون ما عاشق همدیگه بودیم.فقط ازش یه دلخوری کوچیک داشتم که چرا هنگام خواستگاری این موضوع رو ازم مخفی کرده بود .
تصمیم گرفتم خودم شوهرمو رو پوشکش کنم وبا جدیت این کارو کردم حالا هم همین کارو می کنم خودش این کارو نکرد الان هم ناامید نشدم اول امیدم به خدای مهربون بعد راهنمایی های شما دوستام الان من چیکار کنم آیا طلاق بگیرم؟ آیا بازم به پزشک ها مراجعه کنم؟آیا این روش پوشک کردن رو ادامه بدم
مهمترین قسمت سوالم اینه که می ترسم بچه دار بشم چون اگه فرزندم هم واقعا این بیماری رو داشته باشه دیوانه میشم آیا واقعا بیماری شب ادراری ارثی قابل درمان نیست؟ آیا رو بچه تاثیر می گذاره؟ آیا روش من در پوشک کردن شوهرم درسته؟
من 4 سال هست با این مشکل درگیرم چوهرم التماس می کنه بچه دار بشیم میگم باید خوب بشی بعد بهش میگم مگه نمی گی ارثیه خوب باید خوب بشی بعد خواهشن راهنماییم کنین.