2777
2789
عنوان

شب ادراری در بزرگسالان اگه ارثی باشه قابل درمانه یا نه؟ کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 44131 بازدید | 91 پست
مامان سپهر نمی دونین چقدر بهش گفتم خودتو پوشک بپوش .چقدر مشاجره کردیم .دیگه خسته شدم .منم نمی تونم بشینم وبه انتظاربشینم که آقا خودش خودشو عوض کنه .خونه رو وزندگیمو کثیف می کنه ومن تا درمان کاملش باید خودم از عهده این کار برام وخودم پوشکش کنم .مامان سپهر اگه شما جای من بودین همین کارو می کردین .می دونین تا کسی در موقعیت شخص گرفتار قرار نگیره درکش نمی کنه.شاید شما جای من بودی وشوهرت خدای نکرده مثل من بود شاید تنهاش می ذاشتی .ولی تا کی بعد از مدتی برگشتی میدیدی خونه رو به گند کشیده .حالااگه آقا رو پوشکش نمی کردم خدا می دونه چی میشد.
در یکی از کلوب ها یکی از بچه ها پیشنهاد داد که چند روز شوهرمو پوشکش نکنم واز مشمای بزرگ روی لحاف استفاده کنم 3 شب این کارو کردم کارم زیاد شد.وکلی لحاف ولباس شستم دیدم فایده نداره
من نمی دونم این آقااگه نوشیدنی آخر شب هم نخوره باز پوشکشو خیس می کنه نمی دونم د ارم دیونه میشم .
می دونم این کلوپ مال نی نی هاست ولی بلاخره میشه از تجربیات دیگرون هم استفاده کرد. شما بگین در موقعیت من قرار می گرفتین چی کار میکردین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم این سه روز بعد میره ١٠ سالش و شب ادراری داره دکتر های زیادی بردم و اثر نکرد تا اینکه مربی یو گای برادرم وقتی پسرم رو معاینه کرد گفت به علت مصرف زیاد کورتون (پسر من مریض بود و زیاد کورتون مصرف کرده) عضلاتش شل شده و باعث بی اختیاری ادراری شده و باید عضلات داخلی بدن رو قوی بکنه من پسرم رو کلاس یو گا گذاشتم تا باعث قوی شدن عضلاتش بشه شاید شوهر شما هم به دلایل دیگهای همچین مشکلی داره که هیچ دکتری نمیفهمه و به هیچ درمانی مثل پسر من جواب نمیده کاش شما هم شوهرتون رو تشویق به یوگا بکننین شاید هم از نظر روحی و روانی و هم از نظر بدنی خوب نتیجه داد
CafeMom Tickers
زیبا جون باید شوهرتو لاستیکیش کنی چون تنها راه همینه عزیزم.من یکی با با این کار موافقم. دیگه از فکر دکتر روانپزشک واسترس وافسردگی میای بیرون.اگه مشکل فقط لاستیکی کردن شوهرته خوب فقط شب هاست دیگه خوب. خوب توکل کن به خدا بچه دار شو اگه مصلحت خدا این بود که فرزندت هم این بیماری رو داشته باشه .خوب اونم لاستیکیش میکنی .فوقش اینه دیگه از شب ادراری بدتربرای فرزنذت نمیشه که اونم اگه این بیماری رو به ارث برد حالا.نمیشه خودت رو عذاب نده عزیزم.
ببین من اتفاقی از گوگل این موضوع رو سرچ کردم وخوردم به این قسمت.زیبا جون شوهر من 3 ماه قبل در اثر یک تصادف مشکل نخاعی پیدا کرد .الان دچار بی اختیاری مدفوع وادراره وپاهاس حس نداره من خودم شوشومو لاستیکیش می کنم وعوضش می کنم .حتی روز ها .خوب شوهر شما بدتر از من نیس که .حالا شما موضوع رو اینقدر کش میدی.پزشک معالجش گفته یک عمل جراحی داره 1 ماه دیگه میبریمش عمل اگه خوب شد هیچ والا از کار افتاده میشه .خوب حالا بیام خودم رو بکشم که واییییییییییییی دنیام داغون شد .ناشکری نکن عزیزم
مریم خانم عزیزاین موضوع نیاز به بررسی بالینی توسط پزشک متخصص یا روانپزشک دارد و نظرات غیر کارشناسانه ممکن است دامنه مشکل را بیشتر کند. پوشک کردن درمان قطعی نیست فقط مثل مسکن عمل میکنه جهت جلوگیری از خیس شدن لباس ورختخواب.
مریم خانم عزیزاین موضوع نیاز به بررسی بالینی توسط پزشک متخصص یا روانپزشک دارد و نظرات غیر کارشناسانه ممکن است دامنه مشکل را بیشتر کند.

میناجان جسارت نشه من چند بار گفتن که روانشناس وروانکاو نتونستن کاری بکنن.اگه راه کار دیگه ای اری بگو
در ضمن عزیزم من نمیگم ونگفته ام تنها راه لاستیکی کردن یه مرد گنده است .تا درمان کامل این کار درسته واسه مشکل شمام واقعا متاسفم.من فکر میکردم تنها مشکل من حاده.
مینا جان شب ادراری علل زیادی دارد و پاره ای از آنها شامل موارد ذیل است :
- تضعیف عضلات مثانه،

- عفونت پروستات و بزرگ شدن آن

- عفونت مثانه ، کلیه و یا واژن

- داروها و غذاهای ادرار آور و مصرف زیاد ویتامین B2 و C و پرنوشی

کافئین موجود در قهوه یا چای

- هیپوآلدوسترونیسم hypoaldosteronism

- تومور های دستگاه دفع ادرار

تولید ناکافی هورمون ضد ادرار

زیباجان ایا واقعا آزمایشاتی که قبلا واسه شوهرتون گرفتین اینا رو نشون ند اد ببین عزیزم شما یه بار شوهرتو ببر آزمایش های بالینی .شما 3سال قبل بردیش یه بار هم امتحان کن عزیزم .من نمیگم شوهرتو لاستیکش نکن چون زندگیتو به نجاست میکشه خوب عزیزم حالا که بهش اعتماد نداری خودت عوضش کن. ولی روش درمان رو ادامه بده وتوجیه نیار

ببین عزیزم یه آزمایش قند خون هم واسه شوهرت بده

موفق باشی
نه زیباخانم باردارشو ویه بچه از خدا بخواه ولی من سر حرفم هستم شوهرتوشبها لاستیکیش بکن ولاستیکشو محکم ببند تا نم پس نده حتی اگه خوب نشد این کارو بکن تا زندگی تو به کثافت نکشه چون بوی ادرار مردها کشنده است ومیکروب وویروس زیاد داره غیر از این راهی نیست.درمان وروانکاو این جور چیزارو بی خیال فایده نداره من نمی خوام ناامیدت کنم ولی حقیقت رو میگم.تا خدا نخواد خوب نمیشه شوهرت .درمان اصلی خداست.
نه زیباخانم باردارشو ویه بچه از خدا بخواه ولی من سر حرفم هستم شوهرتوشبها لاستیکیش بکن ولاستیکشو محکم ببند تا نم پس نده حتی اگه خوب نشد این کارو بکن تا زندگی تو به کثافت نکشه چون بوی ادرار مردها کشنده است ومیکروب وویروس زیاد داره غیر از این راهی نیست.درمان وروانکاو این جور چیزارو بی خیال فایده نداره من نمی خوام ناامیدت کنم ولی حقیقت رو میگم.تا خدا نخواد خوب نمیشه شوهرت .درمان اصلی خداست.
2810