2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 51 پست
ای بابا حالا من اوایلمه باز استرس زایمانشو دارم.خدا حفظشون کنه گلی

فدات.طببعی یا سز؟

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرمو طبیعی آوردم احتمالا اینبارم طبیعی باشه

به سلامتی ایشالا عزیزم❤️

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
همش ترس ترک و بهم ریختگی هیکل و جا بخیه دارم میگه هزینه همشو میدم اوکی کنی اوکی میشه با لیزر؟؟ 

ترک با پماد خوب میشه 

هیکلم اگه زیاد روی نکنی تو بارداری بهم نمیریزه حتی اپه تپل هم بشی شیر بدی یکمی کم میکنی 

و البته اگ گن ببندی اصلا شکم نمیاری 

جای بخیه ب دکتر بگو یا پماد میده یا میگه لیزر کن

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .

تازه مزه زندگیه بعد از دوسال زندگی دیگه دو نفره بودن تکراری میشه 

الان ک نیووردی میگی نباشه بهتره بعد ک اوردی میگی کاش زودتر میاوردم 

و از همه مهم تر اگه شوهرتو دوست داری واقعا نزار واسه یه چیز کوچیک حسرت ب دل بمونه هر چیزی وقتی داره شاید چند سال دیگه توهم بگی بچه بگه من نمیخوام 

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .