2777
2789
عنوان

توروخدا مامانا بیاید کمک

8 بازدید | 14 پست
پسرم 26 روزشه سرما خورده بد جور همش سرفه میکنه خس خس میکنه دوتا دکتر بردم گفتن دارویی نداره نوزاد فقط واسه بینیش قطره داد هر 4 ساعت بزنم به بینیش.بعضی وقتا یک سره سرفش میگیره سرخ میشه یا یه حالت کبودی .به سختی شیر میخوره دارم از استرس میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو خونه بخور بذار اگر دستگاه بخور سرد دلری که عالیه همش روشنش بذار خودت چیزای مقوی مثل شلغم و مرکبات و دم کرده آویشن و پونه کوهی بخور تا از شیرت به بچه برسه

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سر بچه رو گرم نگه دار مرتب اسفند دود کن اگه عنبرنسا هم داری اونم دود کردنش واسه سرماخوردگی عالیه توی آب جوش بذار یه کم آویشن و پونه کوهی بجوشه بخارش براای رفع سرماخوردگی خوبه در هر حال برای بچه اینقدری دارو خاصی نمیشه تجویز کرد

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

برا سرفه که همون قطره بینی هم خیلی موثره چون گاهی سرفه هاشون بخاطر گرفتگی بینی هست ،ولی بخور بذار ،محیط خونه مرطوب باشه کار دیگه ای نمیدونم چون نوزاده ادم میترسه صبر کن تا فردا دیگه چ میشه کرد
یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر ، همین که دستت رو آروم بگیره...
یه فشار کوچیک بده!
این یعنی من هستم تا آخرش...
همین کافیه!