2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اسفند ماه با موضوع داغ این روزها:

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 138 پست
خیلی هیجان انگیزه
ولی کاش مثل مسابقات دورهای اول نی نی سایت تبلیغ تو امضا مجاز بود نام کاربرها هم مشخص تو دوره مسابقه بچه ها فعال میشدن و تو تاپیکها نظر میزاشتن سایت هم فعالتر میشد تو اسفند که همه مشغولن و سایت خلوت واسه سایت هم خوب بود
اینطوری که تو یه تاپیک تو یه روز عکسها رو بزارین
ممکنه یکی عکسش اول صفحه باشه یکی آخر.
یکی تو پست اول اولین صفحه باشه یکی صفحه وسط تاپیک یکی هم آخر و معمولا همه ی صفحات رو همه نگاه نمیکنن اجازه تبلیغ هم که نداریم که عکسمون تو صفحات تاپیک دیده بشه
تازه هر کاربر هم میگه فلان شماره عکس من هست غیر این از رو عکس بچه هامون هم شناخته میشه عکسها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان میگم کاربر معروفه میاد لینک مسابقه رو میذاره میگه بچه ها ششمی مال منه.همونکه مبل طلاییه . اینمدل هم ممنوع بشه .بعضی دوستان گروه تلگر امی دارند. من فقط به عنوان رای دهنده نظرمو.گفتم وگرنه شرکت نمیکنم که بگن حسوده و فلان
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
یه حرف عطر رو قبول دارم.اینکه عکسها در صفحات زیاد گذاشته میشه.معمولا اینجوره کسی که رای میده همون چندتای اولو میبینه و خوشش میاد رای میده.در حالی که در صفحات بعد از عکسی بیشتر خوشش میاد(حالا یا نمیره ص بعد و لایک نمیشه و یا لایک میشه ولی خوب اونی که ص اول بود هم لایک گرفت. میدونید.به نظرم کاربرها باید منصف باشن.عکسی که خوششون اومد را لایک کنند نه اینکه رو حساب دوست و فامیل به کسی رای بدن.یا اخیرا دیده شد برای صلوات و جایزه و...
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
آخه بالاخره هر جوری هم برگذار بشه یه جای کار میلنگه دیگه ، هیچ وقت نمیشه تو اینجور سایتها مسابقه با رعایت عدالت کامل گذاشت به نظرم زیاد نباید این مسابقه ها رو جدی بگیریم بیشتر به عنوان سرگرمی اگر بهش نگاه بشه بهتره اگر تو امضا اجازه تبلیغ باشه خب بازم یه عده میگن کاربرای شناخته شده تر بیشتر رای میگیرن ،،،،در هر صورت رضایت کامل همه که اتفاق نمیوفته هیچ وقت
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
مرسی خانوم تهرانی....شرایط مسابقه عالیه
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
خانوم تهرانی یه کاری کنید عکسها که گذاشته شد هر ساعت یا هر دقیقه به طور رندوم جابه جا شن...تا همه عکسها تو صفحات مختلف قرار بگیرن....
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
ولی خانوم تهرانی اگه تو امضا نشه تبلیغ کرد که بچه ها انگیزه ای برای فعال بودن تو سایت رو ندارن ...عکس نیذارن و میرن و تا آخر مسابقه هم نمیان...
راستی کسانی که دور قبل جزو برنده ها بودن این دفعه نمیتونن جزو برنده ها باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خانوم تهرانی نام کاربری رو بفرستیم یا اسم مستعارمون که اینجا نشون داده میشه؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز من نظرات رو خوندم. حقیقتش این اولین مسابقه ای هست که در فروم برگزار میشه. و عکسها به شکل همزمان در همین تاپیک به نمایش در میاد. باید ببینیم چقدر فیدبک داره و چند درصد علاقه نشون میدن. بازدید عکسها داخل تاپیک بیشتره یا داخل بخش عکس. مسلما در هر مسابقه یک سری موارد هست که باید برای دفعات بعدی اصلاح بشه.
کسانیکه دوره قبل برنده شدند می تونن جزو برندگان این دوره هم باشند محدودیتی نیست
لطفا عکسها رو با نام کاربری ارسال کنید نه مستعار. درخصوص تبلیغات عکسها خود من و اسپانسر کارهای لازم رو انجام میدیم
خانوم تهرانی به نظر منی که خودتون میدونید از اولین دورهای این مسابقات شرکت کننده بودم و بارها هم برنده شدم با تجربه ای که دارم میگم شخصا وقتی بیشتر تو تاپیکها نظر میزاشتم و عکسم تو امضام بود بازدید عکسم هم خیلی بیشتر بود تا زمانی که شرکت میکردم تو مسابقه و فرصت فعال بودن تو تاپیکها رو نداشتم ...
2810