2777
2789
عنوان

مامانای فعال دوقلوهای جیگر بیاین با هم راجب جیگرامون صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4860 بازدید | 1429 پست
ساینا جون شیرخشک و شیر خودت رو چطوری با چه برنامه ای میدی؟با چی شیر خشک میدی؟دکتر میگه بچه ها دیگه از یکی دو ماه دیگه سیته خودتو نمیگیرن چون شیشه براشون راحت تره دوس ندارم اینجوری بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مرمر جون. خوبی عزیزم؟ جیگرات چطورن؟ من اگه تک تک بیدار شن شیر خودمو میدم وگرنه شیر خشک میدم. تقریباً هر سه ساعت یکبار گرسنه میشن. تو چی؟ برنامه شیر دهیت چطوریه؟ راستی من با شیشه شیر چیکو که سریش شبیه سینه مادره شیر میدم اینجوری سینه رو هم میگیرن.
سایناجون چرا متفاوت بهشون میدی?? شیر خودتم میدی ساینا? من خیلی دوس دارم فقط شیرخودمو بدم..یعنی امکانش نیس,?
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان
نسیم جون خیلی سخته که بخوای فقط شیر خودتو بدی...چون حتی اگه شیرت کافی باشه وقتی همزمان به شیر میان نمیتونی به هر دو شیر بدی........البته من با بالشت شیردهی چندبار همزمان بهشون شیر دادم ولی حتما یکی باید بزارتشئن رو بالشت وگرنه تنهایی نمیشه
♥♥ شیشه های شیر ضدنفخ و نچرال فیلیپس اونت انگلستان ♥♥ شماره تلگرام جهت مشاوره: 09184945785 سرشیشه گلبرگی دارای شکل و عملکرد به مانند سینه مادر سرشیشه نچرال ( طبیعی ) Natural جهت تغذیه ترکیبی نوزاد با شیر مادر و شیشه شیر سرشیشه نچرال Natural باعث می شود نوزاد با استفاده از شیشه ، سینه مادر را نیز بگیرد و از سینه مادر زده نشود بدون ماده مضر و خطرناک BPA سرشیشه با طراحی پیشرفته ضد نفخ بطری ساخته شده از پلی پروپیلن باکیفیت ساخت انگلستان http://mynini.net/18-PP-Feeding-Bottle ♥ مای نی نی دارای نماد اعتـــــــــماد الکترونیکی و درگاه ایمن بانــــــــکی♥ آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس
وای مرمر چه حس قشنگی وقتی همزمان به دوناشون شیر بدی.. مرمرجان قطره شیرافزا میخوری?? مامانم,میگه مخلوط شیر گرم و تخم مرغ و عسل صبح ناشتا واسه زیاد شدن شیر عالیه..حالا امتحان کن عزیزم..
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان
بچه هام. 2 و 2300 بودن. درد زایمان گرفتم. رفتم بیمارستان دیدن انقباض دارم. تا شب کیسه ابم پاره شد. تو دستگاه انکیباتورن فعلا. چهار روزه. انتی بیوتیک درمانی می کنن. دو روزه شیر بهشون می دن قبلا با سرم. از فردا هم قراره براشون شیر خودمو ببرم. شیر خشک پری نان می خورن فعلا. یکیش از روز دوم زردی گرفت. دومیش از امروز زردی گرفت. فکر کنم زردیشون خوب شه مرخص بشن ایشالله.
مرمر جون. وزن بچه های شمام مثل بچه های من کم بود. حالا چند روز از زایمانت گذشته؟ جون گرفتن الان؟ چطور بغلشون می کردی؟ من می ترسم بیان خونه چطوری نگهشون دارم از ریزی؟
بهار جون اره بچه های منم کم وزنن الان 20 روزن و وزنشون هنوز تغییر نکرده ولی اگه شیر بخورن زود وزن میگیرن نگران بغل کردنشون نباش واسه بچه خودت جرات پیدا میکنی......فقط اگه خوب مک بزنن نگران بقیش نباش