2777
2789

من میخوام برم شهرستان خونشون ، شوهرم نمیزاره نرم

اگه نرم، خونه ماهم نمیاد

ازطرفی خانواده شوهرم جنگ روانی میکنن باهام، آزارم میدن. میبینن به شوهرم میگم تازه خون خوار تر و هیولا ترم میشن. به ویژه مادرشوهرم . وای این زن خیلی ترسناکه

دپروز دیگه باید برم حالم بده😰

راهکار دارید برای آرامش؟ خدا نگذرره ازش از همه چی افتادم از ترس دیدنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اونا از من میترسن🤣 خواهرم وارد بازیشون نشو. جواب متلک و تیکه ها رو نده. بچسب به شوهرت و ازش جدا ...

وای خوش ب حالت به قرآن. من هرچی جواب ندادم به خودمو خانوادم توهین کردن. اخرشم میگفتن برو خونه مامانت یه ماه ما بیایم خونتون‌ . خیلی پرروعن

مادرش واقعا یه عوضی بع تمام معناس نمیشناسیش. من خیلی کوچیکترم ازشون بهم زور میگن

آره عزیزم منم ک میخولم برم تپش قلب میگیرم همیشه بس ک مضخرفن 

وای خدا چرا جواب بدیاشونو نمیده ،من خسته شدم از دستشون اخه ازدواجی ام نبودم ،با دوستام بیشتر بودم، یهو اینارو دیدم حالم بده ، انگار یه شوک بزرگن توی زندگیم

وای خوش ب حالت به قرآن. من هرچی جواب ندادم به خودمو خانوادم توهین کردن. اخرشم میگفتن برو خونه مامانت ...

ببین مادر شوهر من به بدی و زبون تلخ و نیشدار و... معروفه. ادم بشدت حسود و متلک بندازیه و البته خیلی دوست داره من رو اذیت کنه. اینرو همه میگن حتی شوهرم. 

منتها من جوابش رو نمیدم، محل نمیدم و حرف دیگه ای میزنم. حرف رو عوض میکنم و توی بازیش نمیوفتم. 

طوری رفتار مرد که خواهر شوهرم دعواش کرد و گفت جینا باشعوره چیزی نمیگه، چرا سعی میکنی زندگی اینارو بهم بزنی؟ 

هیچ وقتم با شوهرم بخاطر اون بحث نمیکنم و میگم پیرزنه یه چرتی گفت، مهم نیست. 

اینارو گفتم بدونی طرفم ادم درستی نیست ولی میدونه شوهرم بفهمه منو ناراحت کرده، باهاش سرسنگین میشه و  چون نمیزارم بخاطر من باهاش بحث کنه

اینه که خودشو جمع و جور میکنه جلو شوهرم خیلی خوبه باهام. مگه اینکه تنها باشیم.  میدونه بخوام م ...

افرین واقعا به شما، من اوایل خیلی بله قربان گو و چشم گو بودم،الانم یهویی قهرم. افراطو تفریط کردم

کاش مثل شما برخورد میکردم