تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
من سه جلسه خصوصی رفتم بعدش عمومی رفتم بین بچه ها بعد سه جلسه یک ساعته عادی میرفتم با سرعت بالا ...
مرسی عزیزم چقد خوب
بنظرت توی تابستون در حد دو سه ماه می تونم در حد مبتدی یاد بگیرم ؟
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ارهه من بهت میگم من هیچی بلد نبودم بعد سه جلسه تو خیابون میرفتم البته نمیترسیدم اصلن
وای خدا خیلییییییی حسش خوبه
شما هفته ای چند جلسه میرفتی؟
بنظر شمام خیلی جذابه این مهارت نه؟
کفشش هم 3 الی 4 تومنی میشه انگار؟
من هفته ای دو جلسه میرفتم خیلی حالمو خوب میکرد خیلی دوست داشتم کفشمم سه تومن شد تقریبا ولی الان ...
ایشالله ک باز ادامه بدی
برا اسکیت روی یخ یه کفش مخصوص جداگونه میخواد نه؟
ینی باید جداگونه براش کلاس بری یا با همین کلاس اسکیت میتونی یاد بگیری؟
میدونین؟
اکسیت رو یخ حتما جداست هم کلاسش هم کفشش ولی اگه اسکیت معمولی بلد باشی اونم راحت تر یاد میگیری
مرسی عزیز دلم بابت راهنمایی هات