2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برداشتم اینه: مامان آرتیمان یه نظری داد که بد هم نبود بعد مری جان چون جدیدا بعضیا همش با بی ادبیه تمام و حسادت بهش حرفهایی میزنن و ناراحت بوده ازین مسائل فکر کرد نکنه مامان ارتیمان با ایشونه و سریع موضع گرفت و مامان ارتیمانم که این موضع گیری رو دید در دفاع حرف خودش یچیز دیگه گفت و بحث کوچیکی شد. حالا جودی جان بنظرت کجای حرفم اشتباهه؟
مامان نفس من دقیقا آن لاین بودمو ازش پرسیدم منظورش منه و اونم تایید کرد اگه منظورش من نبودم خب راست و حسینی میگفت با بقیه هم هست و دیگه کشش نمیداد! به هرحال من به هیچ کس هیچ توهینی نکردم ولی بهم توهین شده متاسفانه خیلی ها چشم دیدن برنده شدن یکی دیگه رو ندارن! اما به چه قیمتی؟من بخاطر برنده شدنم تو جاهای دیگه هی دارم توهین میشنوم اما دیگه کوتاه نمیومدمو نمیام بیش دو ساله عضو این سایتم فاطمه مترجم از قدیم منو میشناسه میدونه آدم اهل دعوا و بحث نیستم اما قبول کنین این حقم نبود که بخاطر این پست توسط مامان آرتیمان بهم توهین بشه! شما به من بگید مشکل این پست پایین من چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه شکلک شوخی هم گذاشتم!!!!!!!!!!! _____________________________________________ چقده همه بازیهای تر تمیز و شسته رفته ای میکنن بچه هاشون یعنی شماها هیچوقت خونش مث من بازار شام نمیشه اگه عکساش کیفیت داشتن از بازی های واقعیش براتون میزاشتم تا کیف کنید البته چون خانوم تهرانی تایید نمیکرد نذاشتم مثلا یکی از بازیهای کاکلی من جمع کردن فرش هاست به روش خودش البته
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خوشحالم بالاخره یکی منو فهمید مردم از بس توضیح دادم و بازخواست شدم سرهیچ
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
من از همه معذرت میخوام که این بحثا تو تاپیک مطرح شد ولی خب مجبور شدم از خودم دفاع کنم. ایشالا دیگه حرف و حدیثی پیش نیاد و مسابقه بخوبی برگزار شه
مامان نفس جان وقتی عکس نفس دیدم کلی خندیدم یا یه خاطره افتادم وقتی برادرزادم 8ماهش بود پاشو کردیم داخل یکی از این حلقه ها ، گفتیم حالا درش بیار نمیدونی چیکار که نمی کرد. ماشالله نفس خیلی نازه
لیدا آیریک با همون لپاش کلی رای میاره مطمئنم... میتونی شرکت کنی باید دو دوره پشت سرهم برنده شده باشی که نتونی بازم از اون عکسای خلاقانه ات بذار اتفاقا شما راحت تر میتونی عکس بگیری چون ورجه وورجه نداره بچه ات هر ژستی بذاری همونطور میمونه
2810