2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست
شک نکن ماه دیگه صدتومنو میبرم چون هم عکسام جالبه هم تو سایت فعالم نوش جونمممممممممممممم دلت صدتومن میخاد این گوی و این میدان الکی بقیه رو مسخره نکن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربط حرفاتو به هم نمیفهمم یه جوری ربطشون بده معنی دار شن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
عاقا من برا پول میزارم شما که برا پول نیست و قصدت فقط شرکت بوده بخاطر خدا پس اینقد خودتو اذیت نکن و به خلاقیت بقیه گیر نده خواهشن بذار همه حرفات شبیه باشن!
مامان آرتیمان پست ها : 1007عضویت:1392/6/18 1393/10/22 - 1:20 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] عزیزم من رشتم گرافیکه و به عکاسی و نی نی سایت علاقه دارم صدتومن هم پولیه که ما هر ماه به فقرا کمک میکنیم نیازی بش نداریم اگه برنده شدم قول میدم بدمش به شما ----------------------------------------------------------------------------- اولارشتتون به من چه ؟ مگه ما از پشت کوه اومدیم؟ ماهم دانشگاه رفته ایم! دوما اگه شما ثروتمند این مملکتید و اینطور صدقه میدید و منت میزارید و عیان میکنیدخاک بر سر مملکت! و کارتون هیچ اجری نداره سوما این توهینتو بلدم با توهین جواب بدم اما درشان خودم نمیبینم باهات همکلام شم چهارما از این به بعد تموم تلاشتو بکن برنده شی چون من صددرصد جایزه رو قبول خواهم کرد شک نکن! شما بهتره به جای کمک به فقرا به فقر ذهن خودت کمک کنی چون محتاج تری! پیشنهاد میکنم کتاب مطالعه کن! فقط اینو بدون این توهینتو اصلاااااااااااااااااااااااااااا و ابداااااااااااااااااااااا نخواهم بخشید چون پست من هیچگونه توهینی توش نبود که شما داری با توهین جوابشو میدی خیلیا حرفای منو شمارو خواهند خوند امیدوارم لایکم نکردن تو دلشون به درستی قضاوت کنن! دیدار من و شما هم به قیامتــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ما ثروتمند نیستیم اما اینو میدونم که فقر فرهنگی خیلی بدتر ازفقر اقتصادیه این فقر فرهنگیه که باعث میشه آدما ظرفیت رقابت سالم رو نداشته باشن و هرجاکم بیارن از ملت و مملکت مایه بزارن،قضاوت اینکه کی توهین کرده رو میذارم با بقیه،درضمن تو دنیای مجازی که افراد همدیگرو ندیدن منت صدقه معنی نداره.با کمک مالی امثال ما فقراقتصادی برطرف نمیشه و با کتاب خوندن بعضی آدما فقر فرهنگی برطرف نخوااااهدشد.
2810