2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیلامممممم به همههههههه منم اومدممممممممم این چند روز درگیر تولد خواهرزاده نازم بودیم که 5 روز زودتر از تاریخ سزارین غافلگیرمون کردددددددد خوشحالم که فردا روز آخر مسابقه است ایشالا اهلش برنده شن من تبلیغ حتی تو وبلاگ پسرم هم از طرف یکی از بچه ها دیدم ولی خب بنظرم تبلغ جاهای دیگه مانعی نداره البته بجز نینی سایت
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
راستی برام دعا کنید این روزاااااااااااااااااااااا
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام منم چندبارتاپیک زدم یه نفرباکمال پرویی میگه توروخدابه بچه منم رای بدید....نه پباربلکه چندباراینکاروکرده....ولی من نه گزارش دادم نه توجه کردم ولی کارشون زشت بود......دلم نیومدچیزی بگم بهش وازش ناراحتم امیدوارم متوجه بشه خودش
خدایاشکرت
سلام سلام صدتا سلام . چه خبر خواهرا ؟همه منتطریم ببینیم کی برنده میشه ؟ خیلی حال میده این انتظار مخصوصا اگه بعدش خوشحال شی. مری تبریک میگم خاله شدن خیلی حال میده . فکر نکنید تو مسابقه نیستم نمی یام اینجاها . منم به اندازه شما هیجان دارم و منتظرم . بوس برای همتون
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
2810