2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست
سلام دوستان آخه چرااین کارومیکنیدخاله منامن میخواستم تومسابقه بعدی شرکت نکنم ولی موضوع مسابقه جدیدجالبه وبایدشرکت کنم اصلاراه نداره هرچی فکرمیکنم میبینم بایدشرکت کنم
خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جان هیچی محض اطلاع نی نی سایتی ها گذاشتم اون لینک رو من فعلا خودم نفرستادم بعدشم رای دهی تو اسفند ماهه فکر کنم
سلام دوستان . من که عکسم تو مسابقه نیست .حذف شد رفت پی کارش . البته بهتر چون اگه بود برنده میشدبعدش من میدونم یه عده ای می اومدن اعتراض میکردن که این عکس آتلیه هست نباید شرکت میکرد تو مسابقه و جایزه حقش نیست خدا شاهده ناراحت نیستم که حذف شده درستش هم همین بود . ولی ناراحت اینم که خانم تهرانی گفتن عده ای اومدن گزارش دادن که عکس آتلیه هست .روی صحبتم به اون عده هست خواهشا بقیه ناراحت نشن : خواهرم 100 تومن ارزش اینو نداره که برید گزارش بدین من خودم آدم بی انصافی نیستم خدارو شکر و حقیقت رو هم قبول میکنم می اومدی همین جا مثل دوست خوبم جودی جون بهم میگفتی اگه قبول نمیکردم اونوقت گزارش میدادی .من اصلا نمیدونستم جایزه چیه که بخوام براش شرکت کنم .اینروزا که سوپری میری 100 تومن خرج میشه 100 میلیون نبود که بخاطرش گزارش بدی .امیدوارم همیشه حق به حق دار برسه . منم تو سری های بعدی شرکت میکنم . و من الله توفیق امضاءمرجان
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
با همه اینا من به همه نینی ها رای دادم چون همشون سزاوار برنده شدن بودن . از همه دوستانی هم که به مهتای من رای دادن ممنون امیدوارم تو سری های بعدی هم مارو از رایتون بی نصیب نزارین
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
آخی مرجان جون خیلی ناراحت شدم...........چقدربی انصافن ...........چراگزارش میزنیدآخه........ این بنده خداتاچندروزمونده به مسابقه بایدخذف بشه من شرمم شدبه خدا...........مرجان جون به بزرگی خودت ببخش .........دیگه نمیدونم چی بگم
خدایاشکرت
مرجان جون خیلی ناراحت شدم،،اره یه سری هستن دنبال فرصتن گزارش بدن،،نمیدونم صد تومن ارزش گزارش داره اخه،،،،تا ببینند یکی زیاد رای میاره سریع گزارش میدن،،این بلا سر خود منم اومده،،،،عزیزم ایشالله ماه بعد برنده ای،،،عکستم معلوم نیست اتلیه ای،،،،