2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست
مری طلا جان شما تابلوئه که منظورت بامنه منم گفتم بعضیا دورو هستن...حالا شما به خودت گرفتی به من ربط نداره هرکس عمل و کار خودشو بهتر میدونه من با کسایی بودم که فقط موقع مسابقه فعالیتشون یهو 10 برابر میشه درحالی که زمان غیر مسابقه هیچ فعالیتی ندارن.. بعد ادعاشون میشه که جایزه و مسابقه براشون مهم نیست...و به دیگران ایراد میگیرن حالا هرکی به خودش میخواد بگیره ربطب به من نداره...لابد هست دیگه خدانگهدار.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی سا جان مطمئن باش من اینقد جسارتشو دارم که اگه منظورم شما باشه خیلی رک بگم! این سری مسابقه با من خیلی نامهربونی شد...پست های قبلی واضحه!چرا؟ چون من برنده میشم دلیلش فقط همینه! من یکی که همیشه تو سایت فعالم و اصلا هم بخودم نمیگیرم اگه کسی بگه برا مسابقات میچرخه که امضاشو ببینن چون چرخیدن تو تاپیکا خلاف قوانین مسابقه نیست و منم که چرخیدن تو نینی سایت کاره همیشمه ...نشون به اون نشونم که عینکی شدم! از بس تو نینی سایت چرخیدم... خیلی هم صریح اعلام میکنم تو هر مسابقه ای که شرکت کنم قصدم فقط برده و نه باخت شاید برای کسی برد لذت نداشته باشه!!!! ولی به من خیلی میچسبه برا همینم تلاشمو میکنم برنده شم مث همه ی شرکت کننده ها... از همین تریبون هم اعلام می کنم :هرکی هم برای جایزه شرکت نکرده من باکمال میل جایزشو قبول میکنم وقتی برنده شد
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
اینجای حرفاتم لایک مامی سا: من با کسایی بودم که فقط موقع مسابقه فعالیتشون یهو 10 برابر میشه درحالی که زمان غیر مسابقه هیچ فعالیتی ندارن.. بعد ادعاشون میشه که جایزه و مسابقه براشون مهم نیست...و به دیگران ایراد میگیرن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
یه موقع فکر نکنی ما با هم دشمنیماااااااااااا
مثل اینکه مسابقات توش بحث نباشه مسابقه نمیشه هنوزکه معلوم نشده کی برنده شده کی باخته...........اسمش روشه مسابقه یعنی رقابت پس اگه برای مسابقه وجایزه شرکت نکردین میشه بگیدبرای چی اومدید؟؟؟نه واقعابرام سواله که کسایی که میگن مابرای مسابقه وجایزه شرکت نکردیم یعنی چی؟البته سوء تفاهم نشه هامن اسم نمیبرم نمیخوام بی احترامی هم کنم ولی واقعابرام سوال شده
خدایاشکرت
سارا من حسابی متهم شدم تو دیگه خودتو درگیر نکن
نه من باکسی کاری ندارم تودوتامسابقه قبلی هم شرکت کردم بحث وجدل هم بودولی من دخالت نکردم ولی الان میبینم که دارن کنایه میزنن شایدمنظورشون منم باشم ازکجامعلوم؟؟ یه سوالم که ذهنمودرگیرکرده بودهمین بودکه بالاگفتم
خدایاشکرت
دقیقا سوال منم هست سارا !!!!!!!!!! من این سری جز مسابقه نیستم ولی زورم میاد هی یکی بگه برا پولش نیست!!!!!!!! حس میکنم وقتی یکی اینجور میگه ما دور از جون گدائیم!!!!!!!!! بارها هم گفتم اگه کسی سختشه بعد برنده شدنش بهش جایزه بدن بدتش به ما که معذب نباشه
من که به همه رای دادم و بیصبرانه منتظرم بشم جز برنده رای دهندگان البته اگه تا اون موقع زنده بمونمو بخاطر برنده شدنم خونمو حلال نکنن
اگه بشم جز برنده رای دهنده حتما از این مملکت میرم
بچه ها چقدر باهم بحث میکنید،،،،،مسابقه هست دیگه من میگم رقابت کنید ولی بحث نکنید،،،،من اگه میخواستم عکس قشنگتر از دختر وپسرم بزارم زیاد بود ولی فقط خواستم این منظور‌ برسونم که با کودکان خود بازیهای سالم بکنید حیف چشمای قشنگشان نیست،،،،،،حالا سلیقه ها متفاوته دیگه،،،،،