2777
2789
عنوان

خیانت کردم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر برای خراب و ویران کردن زندگی همیشه وقت هست،به راحتی میشه زد بهم ،اما ساختنش آسون نیست،سعی و تلاش تو بکن،با مشاورین با تجربه و کاردان نه هر مشاوری مشورت کن و کمک بگیر،با شوهرت رودرو و واضح خواسته دل تا بگو،با مادر  و پدرش و هر کسی تو فامیل ش و فامیلت میشه  رو خیرخواه بودن و مشکل حل کردن شون حساب کرد صحبت کن،شاید بتونی زندگی تا نجات بدی،طلاق آخرین راه حل ت باشه نه اولی،حالا در حد پیام بوده حرف زدنت با دیگران توبه کن و از خدا بخواه کمکت کنه طرف گناه کشیده نشی،خانواده هایی هستند تا پسرشون قد کشید و پشت لب ش سبز شد فکر میکنند مرد شده باید زنش داد،زندگی متاهلی مسؤلیت داره،دختر مردم با هزار امید و آرزو میاد خونه شوهر،اگر پسرشون هم وابستگی داره باید کمکش کنند رو پا خودش تکیه کنه و زندگی شو اداره،اگر  ایمانت و توکلت بخدا قوی و خالصانه باشه هم خودت به آرامش میرسی هم در مشکلات قوت قلب داری،انشالله بتونی مدیریت کنی و شوهرتا راهنمایی که به کمبود هات سر و سامان بده،موفق باشی ،به حرفایی که باعث دلسردی و نا امیدی میشه زیاد توجه نکن،روح و روان تا بهم میریزه،توکلت بخدا باشه،و تلاش کن اصلاح ش کنی

ارره من ساده بودم.ده دف گفت گیرم پول برام بریز نریختم یا زد مثبت ۱۸ جواب ندادم رفت.

ببین من دیروز رفتم واسه خودم پالتو بخرم تو بوتیک یه خانوم اگه ظاهرش اصلا زیبا نبود و خیلی هم چاق بود اونم داشت پالتو میخرید اونوقت زنگ شوهرش زد که بیا داخل نظر بده شوهرش اومد دیدم میگه وای وای به به تو خوشکلی عزیزم هرچی بپوشی بهت میاد  در صورتی که واقعا بد بود اما دل اون خانوم خوش شد و یه حس پ پیروزمندانه گرفته بود حالا منم اونجا بودم دیدم شوهره موقع رفتن با دیدن من آب دهنش داره میریزه و لبخند میزنه و کم مونده بود بهم شماره بده.... میخام بگم باور نکن این چیزها رو 

زندگی همه یه طوری درگیره

وقتی زندگیشو دوست داره باید کمک همسرش کنه که محبت کنه  رو این حساب کردم که خودش ادم بامحبتیه و ...

من خودمو میگم :فک میکنم خیلی با محبتم واقعا هم هستم اما عمیقا که فک میکنم میبینم ته ته یهو یه رفتارایی دارم که  خوبی هامو کم رنگ میکنه.واین باعث میشه هم توقعم بالا باشه هم خودمو زیادی خوب میبینم درصورتی که شوهرم هم خوبی رو میبینه هم بدی رو.مردا هم کلا نسبت به خانوم ها سردتر هستن فاکتور بگیریم از اونایی که واقعا ژنشو خوبه و یا میخان مخ زنی کنن

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
اتفاقا زنش جداشده میگم این اگه خوب بود زنش نمیرف

دقیقا این مدلا فقط  برای لاس زدن با زنای مردم یاد گرفتن اینحور خوب برخورد کنن

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
من خودمو میگم :فک میکنم خیلی با محبتم واقعا هم هستم اما عمیقا که فک میکنم میبینم ته ته یهو یه رفتارا ...

درسته عزیزم 

اینجوری بهش نگاه نکرده بودم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️