2777
2789
عنوان

خیانت کردم خیلی ناراحتم

1007 بازدید | 39 پست

نه اونجوری ها.من یه شوهری دارم فقط دربست دراختیار خانوادشه یه روز جمعه هم اجازه نداره خونه بمونه جایی جرات نمیکنیم بریم زیر نظرشونه شب میا با تلفن با خونوادش حرف میزنه تو رابطه سرده کلا کمبود محبت از هر نظردارم.تو یه برنامه ای بازی کردم اصلا نمیدونم چیشد دلبستم ب محبت های پیامکی  یه اقا اونم تا فهمید اهل هیچی نیستم ولم کرد خیلی پشیمونم دارم میمیرم ازناراحتی ...کاش جدابشم خسته شدم کمبود محبت شدید دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره جداشو

هم بخاطر خودت هم همسرت

حقت اینه که کنار کسی باشی که دوستت داره

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
میدونم خیلی ناراحتم 😔

خب میگی تموم شد و رفت پشیمونی قلبی هم داری خداروشکر کار به جاهای باریک نکشید

الان خودتو جمع و جور کن و زندگیتو بساز

این مسایلی که میگی همه خانوم ها درگیرش هستن اینکه شوهر بی تفاوته و فلان  

خودت زندگیتو بساز

چه توصیه‌های عالی‌ای می‌کنن بعضیا. فقط طلاق :)))) دست‌تون دردنکنه خیلی زحمت می‌کشین انقد عمییییق راه‌حل می‌دین.

عزیزم برو پیش مشاور. دوتایی برین. وقتی می‌گی زندگی‌تو دوست داری برو دنبال حل مشکل. 

خب عزیزم جداشو 

بعد از جدا شدنت هرکاری دلت میخواد بکن 

اما این حقو نداری چون شوهرت باهات سرده و تو زنشی بهش خیانت کنی جداشو بعد با خیال راحت هرکاری میخوای بکن خیانت واقعا خیلی بده و هیچ دلیلی نداره 

اول راه خودتو پیدا کن 

اگه فکر میکنی ارزش داره زندگیت تلاش کن شوهرت تغییر بدی اگه هم نمیشه با مشاور صحبت کن 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️