واقعا گیج شدم از صب دارم تو گوگل سرچ میکنم و ی مترم دسمه لباسارو سانت میزنم🤦🏻♀️ بچم وسطای بهمن بدنیادمیاد.لباس گرفتم طبق شماره روش بعد اومدم خونه دیدم سایزای هرکدوم ی چیزه مثلا اون ک زده صفر با اونا ک یکه فرقی نداره میترسم اصلا ب کار نیاد.خودم طبق شماره روشون دوتا صفر گرفتم بقیه یک
سلام عزیزم ان شالله بسلامتی هر برندی ی جوره مثلا من پسرم دوسال و خورده ای داره از ی برند سایز سه اندازشه از ی برند دیگه سایز پنج خخخ بنظرم خیلی خریدین چند تا صفر و دو صفر میگرفتین بعداً باز دنیا اومد مبخریدین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشالله که به سلامتی بغلش بگیری طبق تجربه لباس زیاد نگیر بخصوص ماه اول که رشدش سریعه و بدرد یک ماه و نیمی هم نمیخوره من مجبور شدم بعد یک ماه برم بازار باز لباس بگیرم خیلی سریع کوچیک و تنگ میشن
نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...
ایشالله که به سلامتی بغلش بگیری طبق تجربه لباس زیاد نگیر بخصوص ماه اول که رشدش سریعه و بدرد یک ماه و ...
منم اینارو برا ماه اولش گرفتم ولی میترسم همین ماه اولم نشه بهش. مثلا ۵تیکه گرفتم سایز یک بلیز شوارشو میزارم کنار هم خیلی بزرگ و بلنده بعد سرهمی ک زده یک انگا صفره نمیدونم چی کنم