لطفا دوستانی که تجربه دارن بگن صندلی ماشین چقد برای بچه استفاده میشه؟ چون قیمتا بالاس به خریدش می ارزه؟ دخترم ۹ ماهشه از الان بخرم عادت میکنه بشینه توش؟
راستش بین صندلی کودک و سرخ کن بدون زوغن میخوام یکیشو انتخاب کنم 🙈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
بی تو مرا یک نفس آرام نیست ...تحمل میکنی،تحمل میکنی،تحمل میکنی،یهو که آستینت به دستگیره در گیر میکنه،،میزنی زیر گریه و آدما فکر میکنن دیوونه ای....تو عجیب ترین و قشنگ ترین آوارگی بین عقل و قلب منی.....وَ؏ــِشْق"چِقَدرمۍتَوانَدوَسیعباشَد، کهِتَنھاباآمدَنیِکنَفر، تَمامِقَلبَتْراپٌرکٌند؛جورۍکهِدیگرجاٰیۍبراٰۍکَسۍنَمانَد..تو انتخاب عقلم نبودی انتخاب قلبم بودی ....
بی تو مرا یک نفس آرام نیست ...تحمل میکنی،تحمل میکنی،تحمل میکنی،یهو که آستینت به دستگیره در گیر میکنه،،میزنی زیر گریه و آدما فکر میکنن دیوونه ای....تو عجیب ترین و قشنگ ترین آوارگی بین عقل و قلب منی.....وَ؏ــِشْق"چِقَدرمۍتَوانَدوَسیعباشَد، کهِتَنھاباآمدَنیِکنَفر، تَمامِقَلبَتْراپٌرکٌند؛جورۍکهِدیگرجاٰیۍبراٰۍکَسۍنَمانَد..تو انتخاب عقلم نبودی انتخاب قلبم بودی ....
خیلی به درد میخوره.اگه هزینه ش برات زیاده میتونی از توی سایت دیوار بخری بعضیها میخرن ولی اصلا استفاده نمیکنن
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.