2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زایمان طبیعی من طولانی شد دکترم هم دیر اومد متاسفانه و دخترم با کمبود اکسیژن مواجه شد الان یه سی پی دایپلژی شدید هست...سرنوشتمون تلخ شد دخترم رو از ۴ ماهگی کاردرمانی میبرم...الان توی ۸ ماهگی کمی گردن میگیره تک و توک یکی غلت میزنه..چیزی رو با دستاش نمیگیره ولی توجه و ارتباط چشمیش خیلی قویه من و پدرش رو میشناسه میخنده وقتی باهاش حرف میزنیم و بازی میکنیم و ذوق میکنه دست و پا میزنه آوا سازی هم کم داره آقو و دَ و بو اینا میگه در جواب حرفامون

زایمان طبیعی من طولانی شد دکترم هم دیر اومد متاسفانه و دخترم با کمبود اکسیژن مواجه شد الان یه سی پی ...

سلام عزیزم 

میخوای عضوگروه مامانای سی پی بشی تاباهم بیشترصحبت کنیم؟

بچه خواهر منم هم فلج مغزی هست و هم تشنج و تاخیر تکاملی داره

الان 11 سالشه هنوز گردن نگرفته

حلقش فلجه

غذا رو با میکس میریزه تو حلقش

تازه قادر نیست مدفوع کن

دعا کنید براش خدا از این وضعیت نجاتش بده

خیلی بردنش دکتر

تا پرونده اش رو خود سمیعی معروف دید و گفت کاریش نمیشه کرد 

کاردرمانی و..هم فایده ای نداشته

خدا به همتون صبر بده

که شماها مادری میکنید در حق فرزندتون

تلگرام نداره؟

نه فقط پیجه. متاسفانه پسر ایشونم cp هستش اما مثل دسته گل بزرگش کرده و تاج سرشونه

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
نه فقط خواستم بدونم چی هست و مراقب باشم 

در اثر نرسیدن اکسیژن در زمان زایمان به نوزاد یا ارثی هست

اگه بچه ای کبود شد کاش به دادش نرسند و بزارن که بمیره که چون موندنش با مرده ها فرقی نداره

بچه خواهرم هست و واقعا سخته

خدا برای هیچ کس نخواد

بچه خواهر منم هم فلج مغزی هست و هم تشنج و تاخیر تکاملی داره الان 11 سالشه هنوز گردن نگرفته حلقش فل ...

الهی بگردم

خواهرت چقدرسخت گذشته این ۱۱ سال براش😔

من که یه مادرکودک سی پی هستم باتمام وجودم درک میکنم

بچه خواهر منم هم فلج مغزی هست و هم تشنج و تاخیر تکاملی داره الان 11 سالشه هنوز گردن نگرفته حلقش فل ...

انشالله خدا همه بیماران رو شفا بده🥺

گردن نگرفت یعنی چی

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
پسرمن ۲۳ ماهشه تازه راه افتاده  ولی ازدست هاش زیاداستفاده نمیکنه جاهایی که استرس وشلوع باشه ود ...

پسر منم همیشه دستاش مشت بود تا دوسالگی شایدم بیشتر ده ماهگی نمیتونست بشینه ولی یازده ماهگی رو پاش وایساد یکسالگی ببعد نشستن یاد گرفت من اصلا برام مهم نبود دکترم نبردم

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم
انشالله خدا همه بیماران رو شفا بده🥺 گردن نگرفت یعنی چی

یعنی حتی نمیتونه گردنشو نگه داره

کلا همش روی زمین 

و بدنش فوق العاده شل

به جز مامانش هیچ کس نمیتونه غذا و آب بهش بده 

حتی خواهرم زایمان کرد بردنش بیمارستان 

خواهرم با شکم پاره غذاشو داد

آوردنش خونه

دعا کنید 

فقط خدا ببرتش پیش خودش

هر حرم و امام و امامزاده ای بگی بردنش فقط مونده بره مکه

که شفا بگیره