2777
2789
عنوان

ناسازگاری شیر مادر

94 بازدید | 4 پست
از کجا بدونم شیرم برای نوزادم مناسب است? دختر من غالبا( نه همیشه) بعد از خوردن شیر حجم زیادی رو بالا میاره، اکثر اوقات سکسکه میکنه قبل از بالا آوردن،و زیر سینه شدیدا بیقراری میکنه، کسی تجربه مشابه دارد?از کجا بدونم شیر من برای نوزادم مناسب است یا نیاز به شیر کمکی داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر رفلاکس معده بررسی کن دخترتو
«رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً»لفرقان آیه : 74 «پروردگارا، به ما از همسران و فرزندانمان آن ده که مایه روشنىِ چشمان [ما] باشد، و ما را پیشواى پرهیزگاران گردان.»
عزیزم اون رفلاکس معده داره بهش حتما پستونک بده شیرمادر همیشه سازگاره فقط تغذیه تو رعایت کن ببین چیزایی که میخوری بچه رو اذیت نکنه همین
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی