بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ارزون تر نیست همه چی داره چه ایرانی چه خارجی متنوع و بزرگ هستش
شما تازگیا رفتی؟هرکی یچی میگه گیج شدم یکی میگه خوبه یکی میگه بده. چون زود خسه میشم از کرجم باید بیام تهران دلم نمیخواد چن جا برم ببینم بعد بخرم.گفتم عبدل اباد و اقا بزرگ تقریبا ب هم نزدیکن بریم این دوتارو فقط ببینم و خرید کنم
یک ماه نشده سفارش رو تحویل گرفتیم بچه هنوز به دنیا نیومده و کسی سیسمونی ندیده این وضعشه این بود کیفیت کارتون....!! الان ما باید چیکار کنیم ... مثلا گفتیم کارگاه کار خوب تحویل میده ای کاش شرکتی می گرفتیم که حداقل ضمانت نامه ای داشت .. افتضاح .. حیف پولمون واقعا ..😤🤢🤮😡🤯با این شرایط بارداری همش حرص و جوش و ناراحتی تمام وکیوم های سرویس سیسمونی باز شده..۲۰ میلیون هم ریختیم آشغالی..
سلام من از فروشگاه نیلی استور خریداری کردم رضایت کامل داشتم ، یه فروشگاه آنلاین لوازم سیسمونی که داخلش تمامی لوازم سیسمونی نوزاد رو داره ، پیشنهاد میکنم از این فروشگاه لوازم سیسمونی نوزاد رو تهیه کنید ، قیمت های مناسب به همراه پشتیبانی قوی و ارسال سریع