2777
2789
حرف بقیه رو ول کن بابا من 5 6 ساعت بچه م رو بخاطر حرف بقیه گرسنگی دادم فایده نداشت فقط بچم اذیت شد.البته نی نی من از اول خودش نمیگرفت بزور بعدم بخاطر زردیش پنج شب تو دستگاه بود هیچی نمیخورد مجبور شدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ناامید نشو.یکم سختی میکشی ولی بعدش هم خودت هم کوچولوی نازت راحت میشین. دفعات ریاد بزار ریر سینه ات شیرت میاد. استراحتت خوب باشه و استرس نداشته باش اینا قاتل شیرن. اگه دیدی خییلییی گشنشه یه کم شیر خشک اونم با سرنگ بده بهش. سعی کن شبها یا وقتی خوابه از سینه بدی. اصلا ناامید نشو مطمئن باش موفق میشی. من 10 روز سختی کشیدم.خیلی سخت بود ولی الان اینقدر راحت و خوبه..
در حالت قدم زدن سر سینه ت رو بزار دهنش نوکش رو شیرین کن من اصلا نمیخورد کم کم خوب شد.تو هم نگران نباش چون نمیخوره شیرت کم شده میک بزنه میاد توش.فقط به هر ترفندی کاری بکن بخوره.خیلی کوچیکه نمیفهمه که