2777
2789
من solexمیزنمالبته کراتینه موهام

راضی هستی از کراتین؟موهان ریزش نگرفت؟

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم منم موهام هم چربه هم تا پارسال پر موخوره بود رفتم کوتاه کردم چون موخوره علاج نداره بعدش روغن نارگیل رو خودم گرفتم هر موقع که میرفتم حموم میزدم سرم نیم ساعت میموند هم چربی موهام کنترل شد هم موهام صاف یکدست شده بعدش شامپو سیر یا سبوس برنج پرژک میشستم شمام شامپو بدون سولفات نگیر چون کف سرت چربه تمیز نمیکنه ریزش میاره

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدون سولفات یعنی پاک کنندگی کمتر 

مثلا شامپو افرادی ک سر چرب دارن همگی سولفات دار هستن که بتونن به خوبی چربی رو پاک کنن مثل شامپوهای برند« اویدرم» 

برای موخوره هم‌ اول کوتاه کن قبل حمام روغن بذار چند سااااعت روی سرت بمونه بعد خوب بشور از حموم هم اومدی بیرون اب موهاتو بگیر یکم بگذره مجددا روغن بذار (مثل ارگان)