2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری باید مجازی ثبت نام کنیم چه سایتی کجاست راهنمایی میکنی گلم منم اونجوری راحت ترم واینکه امتحاناش ...

عشقم تو اینترنت بزن دانشگاه ایرانیان 

سایتش میاد 

الآنم فکر کنم بگیره 

آره همش مجازیه 

تهرانی؟

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
بد تیست برلی کسی که شرایطش رو نداره ولی تجربه کردن دانشگاه و دور سدن از خانواده بهتره

کلاس برگزار میشه 

درس میخونیم 

امتحان میدیم فقط مجازیه 

خیلی خوبه تنها دغدغم اینه معتبر باشه 

هرچند میگن معتبره

عشقم تو اینترنت بزن دانشگاه ایرانیان  سایتش میاد  الآنم فکر کنم بگیره  آره همش مجا ...

نه شهرستانم عزیزم برا کارشناسی نرم افزار میخاستم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
کلاس برگزار میشه  درس میخونیم  امتحان میدیم فقط مجازیه  خیلی خوبه تنها دغدغم اینه ...

اگر خودت راضی هستی که خوبه 

فک کنم معتبر باشه بلاخره دانشگاهه دیگ

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
کارشناسی  عه موفق باشی عزیزم  کدوم دانشگاهی

من پیام نور دزفولم ترمای اخرم 

ببین مجازی و اطلاع ندارم ولی اگ‌بتونی بری پیام نور خوبه مجبور نیستی بری سرکلاس 

و کلا چون دانشجو محور هست و حالت خودخوان داره ابدآ به تدریس اساتید اکتفا نکن اگ‌ب اینده شغلیش نگاه میکنی حتمآ با ویس اساتیدی ک‌تو نت هست پیش برو

من پیام نور دزفولم ترمای اخرم  ببین مجازی و اطلاع ندارم ولی اگ‌بتونی بری پیام نور خوبه مجبور ن ...

من برای رشته حقوق تعریف دانشگاه پیام نور خیلی. شنیدم میتونم بهتون درخواست بدم باهاشون صحبت کنم؟

2810