2777
2789
الی جون من زیاد از عرق نعنا استفاده نمیکنم نمیتونم نظر خاصی بدم
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به گزارش نی نی سرچ برای مصرف عرق نعناع در دوران حاملگی بایستی چند نکته را بدانید. اولاً اینکه بایستی آگاه باشید که مصرف هرگونه داروی گیاهی در دوران بارداری، مانند داروهای شیمیایی بایستی با مجوز و اطلاع پزشک صورت بگیرد. ثانیاً اینکه در منابع مختلف طب سنتی، مطلبی راجع به منع مصرف عرق نعناع برای زنان باردار وجود نداشته و اغلب مصرف عرق نعناع را برای رفع مشکلات گوارشی و تهوع بارداری، به جز برای افرادی که به نعنا حساسیت دارند، مفید دانسته اند. ثالثاً اینکه بهتر است از عرق نعنای پاستوریزه موجود در بازار استفاده کنید و از خوردن عرق نعنای خانگی که ممکن است حاوی آلودگی هایی باشد پرهیز کنید. در انتها باید گفت تا زمانی که راجع به یک خوردنی مطمئن نیستید، یا قید مصرف آن در بارداری را بزنید یا اعتدال را رعایت کنید.
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم
الی جون لکه بینی تو اون روزا که طبیعیه . عرق نعنا رو اگه زیاده روی نکنی فکر نکنم مشکلی داشته باشه کلا تو مصرف هیچ غذایی تو دوران بارداری نباید زیاده روی کرد.اما بازم تحقیق کن منم خودم میخوام عرق کاسنی بخورم دودلم. یکی از اشناهامون سر هر دو بچش عرق کاسنی میخورد از ماه سوم به بعد هیچکدوم از بچه هاش هم زرد نشدن.
پروردگارا...! ببخش مرا آنقدر که حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .
بچه ها ازمایش خون رو بدون نسخه پزشک هم برام انجام میدن
سلام بچه ها من الان دارم از دکتر میام متاسفانه دکتر گفت که بچه ام رشدنکرده قلب هم نداره ؛ داروی تقویتی داده تا 10 روز دیگه دوباره برم سونوگرافی توروخدا واسم دعا کنید منم مشهدم دکترم زهرا توانایی هست.
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94
انشالا که مشکلی پیش نمیاد عزیزم نگران نباش و این ده روز رو بدون استرس بگذرون تا مشکل نی نی هم حل بشه
تارا جان .. زهرا جان از دکترتون راضی هستین چون من بخاطر مشکلی که دارم میخوام پیش چند تا دکتر برم بعد برای سرکلاژ کردن تصمیم بگیرم