2777
2789
بستگی به آموزشگاهت داره من ۵ تومن هزینه اموزش دوره نازک دوز و مانتو دوز کردم که الان شده حدودا هشت ت ...

مرسی از راهنماییت🌸

پول پیش مغازرو واقعا نمیدونم چی کار کنم دیگه😑 اینا شاید با بدبختی جور بشن

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
مرسی از راهنماییت🌸 پول پیش مغازرو واقعا نمیدونم چی کار کنم دیگه😑 اینا شاید با بدبختی جور بشن

اول از تو خونه کار کن از فامیل و همسایه بطور نامحسوس مشتری جذب کن واسه خودت باید شناخته بشی و هم حرفه ای بشی... هر وقت پول مغازه جور شد اونوقت میری تو مغازه ات تازه خیالتم راحته مشتری از قبل داری...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فقط یه حرفو بهتون میگم 

شما باید به اون کسایی که به دلایل دیگه کم‌تر از سن شما بودن فوت شدن جواب پس بدید خیلیا هستن مثلا بخاطر تصادف مرگ مغزی شدن با هزار تا آرزو! 

اونوقت شما میاید زندگیتونو با خودخواهی تموم میکنید.....

مبارزه کنید ریسک ادامه دادنو تجربه کنید هنوز کلی جا هست که نرفتید کلی ادم هست که هنوز ملاقات نکردید کلی خاطره قشنگ هست که تجربه نکردید

پس اجازه بدید صفحه جدید زندگیتون رو خودتوم قلم به دست بگیرید و بسازید.

یه دختر خانمی بود دورادور میشناختمش پدرش معتاد بود و هر شب مادرشو و خودشو کتک میزد هر شب با این کابوس میخوابیدن که نکنه یه بلایی سرشون بیاره. این دختر رفت با قرض پول داد به یه ناخنکاری تا بهش یاد بده انقدر تلاش کرد که پیش همون ناخنکاره شد دستیار الان شده مستر و تونست واسه خودش خونه و ماشین بخره تا با مادرش از اون جهنم پدرش فرار کنن 

میدونم سخته ولی گاهی یه تخته سنگ پیدا کنید و ازش بکشید بیاید بالا و خودتونو نجات بدید

عزیزم فقط یه حرفو بهتون میگم  شما باید به اون کسایی که به دلایل دیگه کم‌تر از سن شما بودن فوت ...

مرسی زمان گذاشتین🌸

ولی راستش نفهمبدم چرا تموم کردن زندگی میتونه خودخواهی باشه.

ببینید واقعا من آدم عجیبیم که به درد زندگی نمیخوره، نه مبارزه میکنم نه ریسک میکنم نه حتی راه حلی برای بیرون اومدن از این وضع فلاکت‌بار به ذهنم میرسه چه برسه به اینکه عملیش کنم.

دم اون دختر خانم واااقعا گرم

مرسی زمان گذاشتین🌸 ولی راستش نفهمبدم چرا تموم کردن زندگی میتونه خودخواهی باشه. ببینید واقعا من آد ...

خواهش میکنم گلم❤😘

ببین اینکه تو به بعدش فکر نمیکنی خودخواهیه

تو در قبال اطرافیانت مسئولی تو حتی در برابر گلدون خونتونم مسئولی چطور انقد راحت میخوای اینطور بگی.

خدا به تو زندگی داده پس ینی اومدنت به دنیا یه رسالتی پشتشه پس بیا ببین استعدادت چیه اون الماستو پیدا کن تا پیشرفت کنی ازین حرفت که میخوای بمیری خجالت بکشی.

برو سرکار حتی شده با کمترین حقوق یذره زندگیتو از یکنواختی تغییر بده

خواهش میکنم گلم❤😘 ببین اینکه تو به بعدش فکر نمیکنی خودخواهیه تو در قبال اطرافیانت مسئولی تو حتی د ...

ینی برا اطرافیان مهمه و نارحت میشن؟ دو سه ماه بعد خانوادم یادشون میره. فقط من نباشم گربه‌های محل یکم بی‌همبازی میشن اما دخترای جوون دیگه‌ای هستن که دوسشون دارن.

ما تو فامیلمون همه موفقن مثلا بورسیه گرفتن رفتن آمریکا. خواهر برادر خودمم همینطور. یکم قبول کار دم دستی برا پدر مادرم سخته ولی اصلا ایده‌ای هم ندارم! مثلا فروشنده بشم خیلی ببخشید لاس میزنن دختر پسرا تو مانتو فروشیا من ازین چیزا خوشم نمیاد. واقعا تو زندگیم گیر کردم

ینی برا اطرافیان مهمه و نارحت میشن؟ دو سه ماه بعد خانوادم یادشون میره. فقط من نباشم گربه‌های محل یکم ...

بله که مهمی چرا مهم نباشی

ازت به عنوان یه بازنده یاد میکنن و باعث شرمندگیشون میشی

اون میشن اولاد خلف تو میشی ناخلف

مگه نمیگی کامپیوتر خوندی؟؟

کلی شرکت هست که میشه توشون کار کنی

کی گفته بری فروشنده شی 

یا پاشو زندگیتو بساز یا تا ابد مثه یه درخت سر جات بمون و فرصتاتو از دست بده