2777
2789
عنوان

چ غذاهایی درست میکنید؟‌دووعده رو درست میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحانه که ثابته،وعده ناهار هم تو خونه ما کلا حذفه،شام هم یه وقت نونی یا برنجی اما غروب یا سر شب شام میخوریم 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

همسرم سرکار میخورند و دخترم مدرسه 

خودم هم اغلب سرکارم .. زمان زیادی برای شام صرف نمیکنم .. 

همبرگر دست ساز .. انواع خوراک ..املت .. ماهی .. میگو .. اینارو بیشتر درست میکنم .. خورشت ها زمان بر هست و خیلی کم فرصت میکنم بپزم . 

ترجیح میدم غذای سالم و سریع درست کنم .. 

یعنی چند نوع میپزن؟🤔

آره مامانم و مادرشوهرم آشپزیشون عالیه بعد مثلا اگه طول هفته برای خودشون دلمه درست کنه یا برا ما کنار میزاره یا همون موقع که میریم درست میکنه که ببریم نه اینکه از هر غذا بخوان یه دیگ درست کنن در حد کم همون مقدار که برا خودشون میپزه یکم اضافش میکنه 

چ جوری ناهار حذف کردی

من هیچ وقت تو مجردی هم ناهار نمیخوردم اما صبحانه خیلی کامل و مفصل میخورم.بعد ازدواج به همسرمم هم این عادتو یاد دادم😁

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است