2777
2789
ممنون عزیزم پمپ درد داشتی

این پمپ حتما بگیر نمیدونم جریانش چیه اما من یه سرم وصل کردن وقتی اومدم بیرون باروکن خیلی درد داشت مثلا طبیعی درد داشت چون من واسه اولی درد طبیعی کشیدم اما رحمم باز نمیشد سز شدم مثله اون موقع درد داشتم میگفتن واسه جمع کردن رحمه میتونستید خودتون اون پمپ درد بگیری اینا من خیلی یادم نیست اما حتما واسه این با متخصص حرف بزن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد عمل با هزینه ی خودت برات میزارن میگن مثه مورفینه اگه اشتباه نکنم

آهان 

من هزینه اضافه ندادم پس نداشتم 

اصن نمیدونم چیه 

اگر چیز خوبی باشه واسه سزارین های بعدی استفاده میکنم 

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

نمیدونم دقیقا اما حتما پیگیر بشین من نمیدونستنم اصلا بهم نگفتن ازمن بهتون نصیحت درد اون سرم که رحم جمع میکنه خیلی بده غیرقابل تحمل بود واسه من حتما بگیرید واسه خودتون 

آهان من هزینه اضافه ندادم پس نداشتم اصن نمیدونم چیه اگر چیز خوبی باشه واسه سزارین های بعدی استفاده م ...

ببین این پمپ قبلا برامون میذاشتن من میگم دارو کم شده شما نگید چرا هههه اما الان باید خودت بخریش و حتما بخرید چون اگه اون درد کم کنه مثل اب رو اتیشه

چشم عزیزم خیلی ممنونمرحمو ک فشار میدن منظورتونه

نه خوشکلم یه سرم وصسل میکنن رحم جمع میکنه که خدای نکرده خون ریزی نکنی دچار مشکل نشی اون سرمه درد داره وقتی برات وصل شده اون پمپ درد فک کنم درد اون سرم کم میکنه