2777
2789
عنوان

فکر کنم عاشقم شده!

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۹

فقط میتونم بگم خودتو حساس نکن به اخلاق رفتاراش

سعی کن خیلی بهش نزدیک نشی

اون آقا سنش بالاس خوب میدونه چطور با توجهاتش دله به دختر کم سن رو بلرزونه خودتو درگیر دوستی نکن به هیچ وجه عاشقه بیاد خواستگاری دوستی معمولی چه صیغه ایه؟! 

عزیزم وقتی حرفی از ازدواج زده نشده چرا جلو جلو در موردش فکر میکنی؟ اون که گفته دوستی معمولی فقط.

حالا بر فرض قصدشم ازدواج باشه، به نظرم داری درگیر عواطفت میشی. چندسال دیگه به این روزا فکرکنی قطعا نظرت چیز دیگه ای خواهد بود. تو این سن آدم شدیدترین هیجان و احساس رو داره.

نه این استادی که من میشناسم با همه مرد ها فرق داره خیلی چشم پاکه

آدم متاهل چشم پاک که دنبال بهانس برای دوستی رو ندیده بودم تا حالا

خودشم  که از اول گفته قصد ازدواج اینا نداره دوست معمولی یعنی برای سرگرمی...پس اگه مجردم بود انتخاب خوبی نبود

21 سال؟؟؟؟ عزیزم الان این حرفو میگی. فردا میزنی تو سرت میگی چه اشتباهی کردم

باور کنید که سن فقط یک عدده یکی ممکنه با یک ۳۰ ساله ازدواج کنه اما اخلاق و رفتار و روحیه اش از یک آدم ۴۰ ساله هم پیرتر باشه یکی دیگه هم ممکنه ۴۰ سالش باشه اما روحیه اش از یک آدم ۳۰ ساله هم جوون تر باشه ، به پسرهای این دوره زمونه هم نمیشه تکیه کرد 

2810