2777
2789
عنوان

دادن ریسپریدرون به کودک..

1957 بازدید | 39 پست

بچم دکترمیگه نقص توجه و تمرکز داره...بعد پرخاشگری داشت..دکتر ریسپریدرون داده..تاقبل اینکه ریسپریدرون بدم هی یه سوالو ازم تکرار میکرد مثلا هی میپرسید ماما سوین رو دوست داری یا منو؟ منم جوابشو میدادم باز بعدش دوباره میپرسید..از وقتی که ریسپریدرون رو دارم میدم دیگه این علایمو نداره‌‌...ولی دردم اینه که اخه تا کی قراره بخوره این دارو رو...اینم بگم الان سه سالشه

منم پسرم دوسالش بشدت به من وابسته است و جای برم نمیتونم پیش کسی بزارمش از شیر هم نمیتونستم بگیرم دکتر بهش ریسپریدون داد با اون آرومتر شد خیلی از بچه ها میخورن بزار اعصابش آروم شد بعد چهارماه کم کم کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمی‌دونم  چند وقت هست شروع کردین شما ؟ دختر من ی قرص دیگه هم میخوره استراموکس

عزیزم بچه من دوسالگی شروع کرد به خوردن...چند ماه خورد...بعد سه ماهی بود که قطع کرده بودیم...دیدیم بازم ح ف گوش نمیکنه..دکترش گفت باز شروع کن بده..یک چهارم صبح یک چهارمم شب...

من تیلی اعصابم خورده..اخه تا کی باید بدم..دکترا هم کع نمیگن حرف درست حساب به ادم

عزیزم بچه من دوسالگی شروع کرد به خوردن...چند ماه خورد...بعد سه ماهی بود که قطع کرده بودیم...دیدیم با ...

می‌دونم 

منم خیلی ناراحتم 

ولی باید در دوران کودکی درمان بشن ک دوران نوجوانی اذیت نشن.

من اشتباه کردم. اگه همون موقع میبردم الان خیلی خوب بود .