2777
2789
عنوان

خرید طلا برای دختر ۴ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 29 پست
من با دستگاه با بی حسی اخ هم  نگفت

چ خوب نه ما براا نوه هامونو با دستگاه سوراخ نکردن با سوزن سوراخ کردن 

چون دستگاه یهو تق میکنه میترسن.ولی در کل خوبه

واسه اعتماداي الکي تاوان هاي سختي دادیم!🍂
منم مخالف بودم خوشم نمیومد گوششو سوراخ نکردم. الان پنج سالشع همش میگه چرا گوشمو سوراخ نکردی دلم گوشو ...

نه عزیزم اینطور که فکر میکنی نیست من خودم تنها بردم درمانگاه سر خیابون جای بهتر میخواستم ببرم منتها بسته بود و کلی گریه کرد حتما الان سوراخ بشه 

دکتر با بازی و شوخی و بی حسی به راحتی گوششو سوراخ کرد 

مراقبت بعدش خ مهمه سر دوهفته پشت گوشواره میخی پشت گوش دخترمو زخمی کرد من دراوردم مال خودشو انداختم  حس میکنم سایزش مناسب نیست 

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مخالف بودم خوشم نمیومد گوششو سوراخ نکردم. الان پنج سالشع همش میگه چرا گوشمو سوراخ نکردی دلم گوشو ...

دختر من هم پنج ساله است .. چند وقت پیش دوستاش رو دیده بود می‌گفت مامان اشتباه کردی سوراخ نکردی من هم دوست دارم .. گفتم میخواستم خودت تصمیم بگیری یه کم درد داره اگر میخوای بریم .. چند روز فکر کرد بعد گفت تصمیم گرفتم اندازه ی خودت شدن سوراخ کنم🤭 

نگران نباش هیچ اذیتی نداره .. هرچند همچنان معتقدم یه بچه ی کوچک به طلا نیاز نداره 

چقدر عالی که با نظر خودش این کار رو کردید👍❤️ 

ممنون گلم  حتی درمورد درد احتمالی هم بهش توضیح دادم که تحملش رو بالا ببره 

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 
حلقه ای یه جفت داره منتها اندازش کوچیکه پس فقط حلقه مناسبه واسش درسته؟

سنگین نباشه .. مدلی نباشه که گیر کنه به لباس و مو .. میخی هم نباشه چون اذیت می‌کنه . فکر میکنم همون حلقه ای خوبه🤭 اما بزرگ نباشه 

به خاطر ي گشواره تا بازار بري؟ نزديكتربن طلافروشي برو بخر هرچي خودش دلس خواست

اره نمیرم خودمم شک داشتم 

دختر من هم پنج ساله است .. چند وقت پیش دوستاش رو دیده بود می‌گفت مامان اشتباه کردی سوراخ نکردی من هم ...

ببین ما خودمون هم دختر بودیم من همش جلو اینه گوشواره هامو نگاه میکردم  حس دخترونگی با انداختن طلا  اجین شده 

کاش بهش در مورد دردش میگفتی اندازه نیش پشه هستش که تصورش از درد بالا نره اگه دوست داره به نظرش احترام بذار چون ممکنه دلش هنوزم گوشواره بخواد ولی نگه بهتون

ببین ما خودمون هم دختر بودیم من همش جلو اینه گوشواره هامو نگاه میکردم  حس دخترونگی با انداختن ط ...

درست میگی عزیزم ❤️ 

اما دختر من به طرز عجیبی جون دوست و نازنازی هست 

یعنی راضی نیست یه ذره اذیت بشه ( که البته اصلا ویژگی خوبی نیست) . 

هر وقت بخواد میبرمش .. اما واقعا منصرف شده . طلا و زیورآلات دوست داره .. براش چند تا دستبند ( از اینا که بندهای رنگی دارن) در چند رنگ مختلف گرفتم که با لباس هاش ست کنه( فقط مواقعی که مهمونی می‌ره و لباس مجلسی میپوشه) فعلا راضی هست . ممنونم بابت نظر صادقانه ات🌹

نه عزیزم اینطور که فکر میکنی نیست من خودم تنها بردم درمانگاه سر خیابون جای بهتر میخواستم ببرم منتها ...

موقع سوراخ دردش نگرفت اذیت بشه . دختر منم خیلی دوس داره گوشواره 

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
دختر من هم پنج ساله است .. چند وقت پیش دوستاش رو دیده بود می‌گفت مامان اشتباه کردی سوراخ نکردی من هم ...

اره من خودمم از گوشواره خوشم نمیاد . هیچوقت نمیندازم . نمیدوستم یه روزی بزرگ میشه بقیه رو میبینه انقد دلش گوشواره میخاد منم مخالم بچه طلا داشته باشه چون همه جا باهامون نیستن مواظبشون باشیم 

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
موقع سوراخ دردش نگرفت اذیت بشه . دختر منم خیلی دوس داره گوشواره 

من از قبل بهش گفتم یه جلسه بردمش پیش دکتر با دکتر خپدش صحبت کرد گفت درد داره اونم بهش گفت اندازه نیش پشه 

فهمید ممکنه کمی دردش بیاد 

و حتما یک اینه ببر که تا هر کدوم از گوشش که سوراخ شد با گوشواره خودشو ببینه ذوق کنه 

من از قبل بهش گفتم یه جلسه بردمش پیش دکتر با دکتر خپدش صحبت کرد گفت درد داره اونم بهش گفت اندازه نیش ...

وای من از اون بیشتر میترسم 😂😅. یعنی زیاد درد نداره در حدی ک گریه کنه؟؟ فک میکردم خیلی زیاد درد بگیرع 

وای من از اون بیشتر میترسم 😂😅. یعنی زیاد درد نداره در حدی ک گریه کنه؟؟ فک میکردم خیلی زیاد درد بگی ...

خخخ خیلی حساسی عزیزم نمیدونم بچه ها باهم متفاوتن یه نسخه واسه همه کارساز نیست