جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام بله طبیعی و ب خواست خدا البته دوسال بدون جلوگیری بودم و بعد یهو شد . اما خیلی د ...
همین که طبیعی باردار شدید عالیه. تو همه بارداری هماتوم ممکنه پیش بیاد. فقط سمت راست چسبندگی داشتید؟؟ یا چپ هم بود؟؟ شاید با سمت چپ باردار شدید. بعد با ورژست چسبندگی از بین رفت واقعا؟؟ آخه میگن ورژست رو چسبندگی اثر نداره. شما چند وقت مصرف کردید؟؟
همین که طبیعی باردار شدید عالیه. تو همه بارداری هماتوم ممکنه پیش بیاد. فقط سمت راست چسبندگی داشتید؟؟ ...
عزیزم وروژست چیه !!!!
وروژست منو نابود کرد اصلا بهم نساخت چندین ماه خونریزی داشتم خوب نمیشدم ...
ببین این تاپیک برای 1401هست ... بابت بلایی ک این قرص سرم آورد دیگ نه دکتر زنان رفتم نه دارو خوردم هیچ ارتباطیم ب باردارشدن نداشت اصلا ... با چسبندگی میشه باردار شد
سلام عزیز..با مصرف وروژست ممکنه ماه اول پ بشی... و ماه بعد احتمالا در حد لکه بینی و بعد از 3 ماه دیگه پ نمیشی.. وروژست به خیلیا میسازه.. ولی ضدبارداری نیست.. برای درد آندو عالیه و از پیشرفتش جلوگیری میکنه... ولی به استارتر نساخته
سلام عزیزم منم دکتر بهم وروژست داده بیست روزه میخورم لکه بیتی دارم شما هم این مسکل را داشتین؟شما هم در طول نصرف این دارو این مسکل را داشتین؟ خود به خود رفع شد یا دارو استفاده کردین ؟