2777
2789
عنوان

بهترین شامپوی ضد ریزش که استفاده کردین و نتیجه داده...

| مشاهده متن کامل بحث + 8452 بازدید | 35 پست
راستش از سه چهارنفری که پیشش زایمان کرده بودن در موردش پرسیدم میگفتن راضی بودن و هزینشونم خیلی بالا ...

اره میرم پیشش تاحالا که خوب بوده

ولی اینم انگار زیرمیزی میگیره

سعدی و مهرگان

ماه پنجمم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام براى اين كه ريزشش كم شه و دوباره در بياد رزمارى عاليههههه ولى من چند وقته ديگه حوصله رزمارى رو ...

روغنش رو میزدی یا جوشونده اش رو ؟

بعد چقدر میذاشتی روی موهات بمونه؟

و اینکه بعد از چند وقت نتیجه داد؟

نه شامپو باعث ریزش میشه نه از ریزش جلوگیری میکنه شامپو مگه چقدر روی موی شما میمونه که تاثیر بزاره اون هم از روی پوست کلفت سر،ریزش بعلت عوامل هورمونی استرس محیط کار مثلا جایی که روغن زیاد باشه مثل آشپزخانه و قنادی و مکانیکی پ کارخانه و هوای آلوده  و کمبود ویتامین  همین هارو بررسی کنید

بهترین شامپو ریزش مو را در تراست بانو بخرید محصولش خوبه من چند باز ازش خرید کردم خیلی هم راضی بودم.h ...

ممنون 🌹

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

من مشکل ریزش مو دارم یه از آشناهامون که دکتر هست بهم یه برند معرفی کرد که شامپوشو بگیرم بزنم الان 1 ماهه دارم استفاده میکنم خدایی ریزشم قطع شده اسمش شامپو ضدریزش آراکسیه 

سلام دوست عزیز ،شامپو سبغ کندوش دار عالیه فقط این وخدمتتون بگم که چون این شامپو خوب جواب میده ،دربازار سود جویان شامپوهای تقلبی را به بازار عرضه میکنند ومیفروشند ،اگر میخواین سایت معتبر معرفی کنم واز تجربیات خودم بگم به آیدی زیر در ایتا پیام بدین راهنماییتون بکنم. ممنون

yousefi_N20@

روغنش رو میزدی یا جوشونده اش رو ؟ بعد چقدر میذاشتی روی موهات بمونه؟ و اینکه بعد از چند وقت نتیجه د ...

سلام دوست عزیز ،شامپو سبغ کندوش دار عالیه فقط این وخدمتتون بگم که چون این شامپو خوب جواب میده ،دربازار سود جویان شامپوهای تقلبی را به بازار عرضه میکنند ومیفروشند ،اگر میخواین سایت معتبر معرفی کنم واز تجربیات خودم بگم به آیدی زیر در ایتا پیام بدین راهنماییتون بکنم. ممنون

yousefi_N20@

قبلا از رزماری چطوری استفاده میکردی؟برا رشدم خوبه؟

yousefi_N20@

من موهام ریزش داشت و خیلی ضعیف بود پول به شامپو خارجی هم زیاد دادم اما تغییر نکرد الان نزدیک دو ماهه ...

yousefi_N20@