دختری_بااراده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3837 عنوان درد مثانه و سنگینی ترشح سفید کسی داشته 383 بازدید | 12 پست مثانه ام سنگین انگار همش جیش دارم ترشح زیار سفید دارم دکتر مترونیدازول داد هنوز همونه کسی تجربه داشته یروز خوب میاد♥️ یه روز میاد که هوا تاریک نیست..یروز میاد که آرامش منو بغل میکنه یروز میاد که منم خوب میشم یروز میاد. 1401/07/21 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مه_لقا_ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 10351 به متخصص زنان مراجعه کنید باید سونوگرافی بشید ترشح سفید نشان از عفونت هستش پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )
دختری_بااراده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3837 به متخصص زنان مراجعه کنید باید سونوگرافی بشید ترشح سفید نشان از عفونت هستش رفتم کیست داشتم معاینه کرد خودش گفت یکم ترشح چیزی نیس و مترونیدازول داد یروز خوب میاد♥️ یه روز میاد که هوا تاریک نیست..یروز میاد که آرامش منو بغل میکنه یروز میاد که منم خوب میشم یروز میاد.
شکلات00 عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 2722 عفونت ادراری شاید داری آزمایشی بده برای نیت های من یک صلوات بفرست ممنونم، حاحت روا بشی
qadr_night عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 13321 رفتم کیست داشتم معاینه کرد خودش گفت یکم ترشح چیزی نیس و مترونیدازول داد رنگ ادرارتم پررنگ شده؟مثل نخ ترشح ببخشید خونی هم خارج میشه ازت؟کیست داری موزاید هم صورتت اینا دارن؟ماهانخ هات منظمه و زیادخونریزی داری؟
مه_لقا_ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 10351 رفتم کیست داشتم معاینه کرد خودش گفت یکم ترشح چیزی نیس و مترونیدازول داد ترشح سفید چسبناک و بد بو نشون از عفونت هستش و اگر دفعات دفع ترشح در روز تکرار بشن حتما باید مورد بررسی دقیق قرار بگیره پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )
دختری_بااراده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3837 رنگ ادرارتم پررنگ شده؟ مثل نخ ترشح ببخشید خونی هم خارج میشه ازت؟ کیست داری موزاید هم صورتت اینا دا ... والا حس میکنم قارچه یجوری سفید وپنیری یروز خوب میاد♥️ یه روز میاد که هوا تاریک نیست..یروز میاد که آرامش منو بغل میکنه یروز میاد که منم خوب میشم یروز میاد.
دختری_بااراده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3837 رنگ ادرارتم پررنگ شده؟ مثل نخ ترشح ببخشید خونی هم خارج میشه ازت؟ کیست داری موزاید هم صورتت اینا دا ... مقداری گاهی پر رنگ میشه یروز خوب میاد♥️ یه روز میاد که هوا تاریک نیست..یروز میاد که آرامش منو بغل میکنه یروز میاد که منم خوب میشم یروز میاد.
الوچه1401 عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 1753 عه منم اینجوری شدم البته من زیاد دستشویی نمیرم تایم کاریمم جوریه ک دستشویی نمیرم زیادولی جدیدا انگار همش دستشویی دارم میرم ی قطره مادترشح سفید کشدار دارم ولی بو نداره موهای زائدم دارم رو صورتم و بین سینه ام هنوز وقت نکردم برم ازمایش بدم
دختری_بااراده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3837 عه منم اینجوری شدم البته من زیاد دستشویی نمیرم تایم کاریمم جوریه ک دستشویی نمیرم زیاد ولی جدیدا انگ ... من مثانه ام درده یروز خوب میاد♥️ یه روز میاد که هوا تاریک نیست..یروز میاد که آرامش منو بغل میکنه یروز میاد که منم خوب میشم یروز میاد.
الوچه1401 عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 1753 من مثانه ام درده برای منم گاهی از داخل درد میگیره ترسیدم چیز خطرناکی باشه🤦🏻♀️
دختری_بااراده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3837 برای منم گاهی از داخل درد میگیره ترسیدم چیز خطرناکی باشه🤦🏻♀️ چقد بده یروز خوب میاد♥️ یه روز میاد که هوا تاریک نیست..یروز میاد که آرامش منو بغل میکنه یروز میاد که منم خوب میشم یروز میاد.
14001mehraban عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 4769 سلام ببخشید شما برای مشکلتون رفتین دکتر ؟چیشد ؟مشکل چی بود ؟