2777
2789

مثانه ام سنگین انگار همش جیش دارم ترشح زیار سفید دارم دکتر مترونیدازول داد هنوز همونه کسی تجربه داشته

یروز خوب میاد♥️ یه روز میاد که هوا تاریک نیست..یروز میاد که آرامش منو بغل می‌کنه یروز میاد که منم خوب میشم یروز میاد. 
به متخصص زنان مراجعه کنید  باید سونوگرافی بشید  ترشح سفید نشان از عفونت هستش

رفتم کیست داشتم معاینه کرد خودش گفت یکم ترشح چیزی نیس و مترونیدازول داد

یروز خوب میاد♥️ یه روز میاد که هوا تاریک نیست..یروز میاد که آرامش منو بغل می‌کنه یروز میاد که منم خوب میشم یروز میاد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ ادرارتم پررنگ شده؟

مثل نخ ترشح ببخشید خونی هم خارج میشه ازت؟

کیست داری موزاید هم صورتت اینا دارن؟

ماهانخ هات منظمه و زیادخونریزی داری؟

ترشح سفید چسبناک و بد بو نشون از عفونت هستش و اگر دفعات دفع ترشح در روز تکرار بشن حتما باید مورد بررسی دقیق  قرار بگیره 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
رنگ ادرارتم پررنگ شده؟ مثل نخ ترشح ببخشید خونی هم خارج میشه ازت؟ کیست داری موزاید هم صورتت اینا دا ...

والا حس میکنم قارچه یجوری سفید وپنیری

رنگ ادرارتم پررنگ شده؟ مثل نخ ترشح ببخشید خونی هم خارج میشه ازت؟ کیست داری موزاید هم صورتت اینا دا ...

مقداری گاهی پر رنگ میشه

عه منم اینجوری شدم البته من زیاد دستشویی نمیرم تایم کاریمم جوریه ک دستشویی نمیرم زیاد

ولی جدیدا انگار همش دستشویی دارم میرم ی قطره ماد

ترشح سفید کشدار دارم ولی بو نداره 

موهای زائدم دارم رو صورتم و بین سینه ام هنوز وقت نکردم برم ازمایش بدم 

عه منم اینجوری شدم البته من زیاد دستشویی نمیرم تایم کاریمم جوریه ک دستشویی نمیرم زیاد ولی جدیدا انگ ...

من مثانه ام درده

برای منم گاهی از داخل درد میگیره ترسیدم چیز خطرناکی باشه🤦🏻‍♀️

چقد بده