2777
2789
عنوان

پسرچهارسالم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا نگران نباش انشالله که چیزی نیست الکی بزرگ نمایی میکنی و حساس شدی اگرم باشه تو این دنیا همه چیز ...

فقط انگشتای دستش😔😔💔

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤
بهش میگن انحراف زانو عملشو کذاشتیم بعد مدارس

به داخل یا به خارج؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
چرا اتقدر ایراد گذاشتی رو بچت تورو خدا فقط بین خودتو شوهرت بمونه به آشناهای دیگه نگین که یوقت برو بچ ...

ای بابا این حرفارو نداریم سلامتی بچم برام خیلی مهمه

نمیزارم کسی رو بچم اسم بزاره 

من نگرانشم

ببین بچه خواهرم داشت بردش کلینیک بیات تونارمک کلی سرکارش گذاشتن رفت واومد و...ببر پیش دکترسعیدتوکلی ...

تهرانه؟

خوب شد؟

بهترشده گفت با بالارفتن سن خوب میشه بهترشده عقب رفتگی زانوها ,گفت بعضیها بدنشون همینجوره نرمه  ...

مفاصل انگشتاشونم مشکل داشت؟

به داخل یا به خارج؟

بسته به نوع مشکل به خارج بیشتر و راه رفتنشون بد میشه بخصوص پسراااا مدل فشن زنونه منم راه رفتنم عین یه پسرمه همه فکر میکنن مریضم که مدل راه رفتنم خاص اما نه انحراف شدید زانو دارم الانم عمل نکردم دردای شدید زانو

>*
بسته به نوع مشکل به خارج بیشتر و راه رفتنشون بد میشه بخصوص پسراااا مدل فشن زنونه منم راه رفتنم عین ی ...

من حس میکنم دخترم یه پاش زانوش کمی رو به بیرونه دکتر میگه چیزی نیست نمیدونم چیکارکنم

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.