2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سانت بود واسه من دوسانت بود الان ریز شده ولی میترسم بدخیم شده باشه دکتر من قبول نکرد جراحی کنه

یادم نیست یه سال همین جوری بود هی میگفتم وای نکنه بزرگ شده 

اخه دور از جون ی دوستی داشتیم سر غده سینه فوت کرد من انقدر استری داشتم خیلیم از عمل میترسیدم 

دیگه گفتم یه باره برم خودمو راحت کنم

یادم نیست یه سال همین جوری بود هی میگفتم وای نکنه بزرگ شده  اخه دور از جون ی دوستی داشتیم سر غ ...

واسه من ۶ساله دارمش حالا نمیدونم چرا بعد زایمان اینقدر کوچیک شده میترسم بدخیم شده باشه

من دارم وحشتناک میترسم( خواهرم دو ماه پیش فوت شد بیماری زمینه ای داریم )هر شش ماه باید برم سونو ،هفته ی بعد نوبت دارم خیلی استرس دارم چیز بدی نباشه ،سینه م اکثرا دردناکه مخصوصا ایام پریود بدتر میشه،شما چی درد دارین یا نه؟

آسمون از اون بالا،زمینم از این پایین هی بخارم میکنن زندگیم شده همین...
واسه من قبلا ۲ سانت بود یکساله سنو نرفتم الان خیلی ریز شده و ساکن شده خیلی ترسیدم تا برم سنو نصف جون ...

به خاطر اینکه‌ از نگرانی بیای بیرون اومدم، من ۱۷ ساله دارم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده، البته تو این ۱۷ سال تعدادشون بیشتر شده، دکتر گفت مشکلی نداره، البته مدتیه نرفتم دکتر، بعد از زایمانم انشالله میرم، نگران نباش، خوش خیمن

واسه من ۶ساله دارمش حالا نمیدونم چرا بعد زایمان اینقدر کوچیک شده میترسم بدخیم شده باشه

سونو برو مال من قشنگ زیر دست تکون میخورد اندازه ی دایره گرد خیلیم تکون میخورد در حد اینکه هر دفعه ی جا بود😂 

به خاطر اینکه‌ از نگرانی بیای بیرون اومدم، من ۱۷ ساله دارم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده، البته تو این ۱ ...

ممنون که اومدین من شش ساله دارم فقط نمیدونم چرا اینقد کوچیک شده شما از دکتر سوال نکردید ممکنه سرطانی بشن یا نه ؟

من دارم وحشتناک میترسم( خواهرم دو ماه پیش فوت شد بیماری زمینه ای داریم )هر شش ماه باید برم سونو ،هفت ...

عزیزم قرار نیست اون اتفاق برای توهم بیفته

استرس عامل همه ی بیماریهاست اینارو اول به خودم یادآوری میکنم بعدشما❤️

من دارم وحشتناک میترسم( خواهرم دو ماه پیش فوت شد بیماری زمینه ای داریم )هر شش ماه باید برم سونو ،هفت ...

من شش ساله دارم منم سینه هام اکثرا درد داره و ترشح سفید رنگی  سفتی همیشه نوک سینه هامه من سال پیش که سنو دادم ظاهرا همه چی خوب بود حالا دوباره باید برم