2777
2789
عنوان

پریودیم خیلی خیلی زیادمیاد

973 بازدید | 80 پست

حتی نمیتونم راه برم نواربهداشتی هم ندارم پولم ندارم برم بخرم چیکارکنم از دیشب تا الان 3بار شلوارمو وهمه چیمو عوض کردم مامانمم یه شهردیگه اس

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دستمال تمیز بذار ک عفونت نکنی 

گذاشتم بعدچیکارکنم😔

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

یه پارچه رو قشنگ بشور خشک کن اتو کن میکروباش از بین بره بذار 

با هیچی که نمیشه موند مخصوصا روزای اول 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

زنگ بزن پول بریزه

بابام سرکار ه بایدصبرکنم بیاد اونم معلوم نیس پول داشته باشه یا نه 

کارت ندارم مگه بگم به کارت داداشم بریزه اگه بابام نده 

آنقدر زیاده نمیتونم راه برم به نظرت چیکارکنم😓

نوار نداری چیکار میگنی

دوتا از دیشب داشتم الان مجبور شدم برای اولین بار دستمال گذاشتم😨

بابام سرکار ه بایدصبرکنم بیاد اونم معلوم نیس پول داشته باشه یا نه  کارت ندارم مگه بگم به کارت ...

به داداشت بگو 

ببین پول داره بخره برات 

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜