2777
2789
عنوان

دخترعمم میخاد بیادخونمون

128 بازدید | 6 پست

چندروزپیش گفته حالت تهوع داشته رفته دکترسرم زده الان امروزمیخادبیادمیترسیم این ویروسه جدیدباشه! 

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

الانم میگه سرمامیخورم

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

به نظرتون ویروس هست؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا کرونا هم الان دوره اش سه تا پنج روزه  حساس نباش

خواهرزادم کوچیکه واسه اون میترسم

خواهرزادم کوچیکه واسه اون میترسم

هیچی نمیشه اگر حالش خوب نبود مهمانی نمیرفت 

چند روز پیش مریض بوده دیشب که تب نکرده الان نگران باشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
هیچی نمیشه اگر حالش خوب نبود مهمانی نمیرفت  چند روز پیش مریض بوده دیشب که تب نکرده الان نگران ...

باشه مرسی