2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
اینجا چه خوبه واااااااااااای...
ولی چقدر صفحه ازش گذشته که نمیشه همه اش رو خوند میترسم یه فیلمی بگم تکراری باشه یا کتابی که تکراری باشه...
فیلم های سینمای مستقل مکزیک و اسپانیا برام جذابه
و خودم شاعرم و شعرهای فروغ و یونان و گروس و شاملو و نرودا بوکوفسکی و براتیگان رو دوست دارم
این تاپیک فعال باشه دوباره خیلی خوب میشهههههههه
دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااوه

این تاپیک رو از کجا کشیدی بیرون توش تبلیغ کنی؟؟؟؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
فرصت نشد که بحث موسیقی رو ادامه بدم.البته خوب تنهایی مبحثی رو پیش بردن کمی سخته.

به هر حال .....

امشب متوجه شدم که اگر مدتی از آخرین پست در تاپیکی گذشته باشه ، خود تاپیک و یا مقداری از پستهای اولش حذف میشه.

اومدم پست کوتاهی بگذارم که تاپیک از دست نره اما دیدم دوستانی که تبلیغ گذاشتن زحمتش رو کشیدن!!

بالاخره این تبلیغات به یه دردی خورد!
آخی دیدم این تاپیک اومده بالا دلم نیومد چیزی ننویسم .. یک روزایی پاتوقم بود .. روزهایی خوبی بود ، حال و هوای سایت بهتر بود ، پارازیتی هم بود زیاد جدی نبود !خلاصه احساس راحتی میکردیم اینجا برای تبادل نظر :)

اما امروز ... همه جا رنگش تیره شده از خبرهای داخل ایران بگیر و مشکلات مردم و روابطشون تا بچه های سایت و درگیری هاشون !

همه یک جورایی بی تفاوت شدن به همدیگه و حتی دیگه نمیخوان با هم حرف بزنند ، چقدر ناراحتم برای کشورم برای مردمم :(

به هر حال امیدوارم بچه های این تاپیک در هر جایی از دنیا هستن موفق و شاد باشن

بعد نوشت :

صفحه 96 و 97 را تصادفی انتخاب کردم خوندم دوباره ، جالب بود برام :)
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
به به فری خانم! کم پیدایی!!!دختر خوشگلت خوبه؟

روزهای خوبی بود فری جون....جقدر بحث می کردیم و همدیگرو قانع نمی کردیم :D
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
2810